Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Οποιοσδήποτε αγωνίζεται δίνει τα πάντα για την ομάδα»

Firmino: «Οποιοσδήποτε αγωνίζεται δίνει τα πάντα για την ομάδα»

Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα της Liverpool τα δίνει όλα για την ομάδα του, όπως δήλωσε ο Bobby Firmino στις τελευταίες του δηλώσεις σε Βραζιλιάνικο μέσο, ενώ κλήθηκε να μιλήσει και για την παρουσία του Diogo Jota.

Ρωτήθηκε για την παρουσία του Diogo Jota:

“ Είμαι χαλαρός. Οποιοσδήποτε αγωνίζεται πάντα κοιτάζει να δίνει τα πάντα για την Liverpool και όσοι αγωνίζονται κάνουν μια φανταστική δουλειά. ”

“ Αυτό πρέπει να συνεχιστεί από όλους, με τον στόχο μας να είναι η εξασφάλιση νικών. Θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ώστε να συνθέτουμε μια ομάδα που κερδίζει. ”

Για την μη του κλήση στην εθνική ομάδα:

“ Πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι και να υπερασπίζομαι την χώρα μου. Είμαι ευγνώμων στον Θεό που είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου και θέλω να είμαι και στις μελλοντικές κλήσεις. ”

“ Πάντα κοιτάζω να τα δίνω όλα όταν αγωνίζομαι για την Liverpool. Θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση και οι ευκαιρίες θα έρθουν. ”

“ Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, οπότε όταν παρουσιαστεί η επόμενη ευκαιρία, να δώσω το παρών στην επόμενη κλήση της εθνικής ομάδας.” Δήλωσε ο Bobby Firmino που δεν έχει κληθεί από τον Tite στη Selecao για τους αγώνες του Οκτωβρίου.

Ο Bobby Firmino σκόραρε δύο φορές στο Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com