Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > ΒΙΝΤΕΟ

Οι 10 μεγαλύτερες νίκες των Reds ως τώρα για το 2018/19 (vid)

Liverpool vs Man Utd 3-1: Μοίρασαν πόνο παντού οι Reds

Ο fan της Ομάδας μας και φίλος του site, αλλά και της σελίδας μας στο facebook, Μάριος Κ., έφτιαξε ένα video με τις 10 μεγαλύτερες νίκες των Reds στην έως τώρα παρουσία τους στην φετινή χρονιά και το μοιράστηκε μαζί

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Roberto Firmino για το 2018/19 ως τώρα

Ο fan της Ομάδας μας και φίλος του site, αλλά και της σελίδας μας στο facebook, Μάριος Κ., έφτιαξε ένα video με τα καλύτερα στιγμιότυπα του Bobby Firmino για την έως τώρα παρουσία του στην φετινή χρονιά και το μοιράστηκε

Stam’s view from Wembley

Δείτε τα βίντε που ετοίμασε το μέλος της Λέσχης της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool Σταμάτης Σβουρένος, ο οποίος βρέθηκε στον πρόσφατο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Wembley εναντίον της Everton. Απολαύστε τα.

Web tv 1-12-2011

Ο Γιάννης Σκοτίδας και ο Θανάσης Δαραδήμος σχολιάζουν τα τελευταία γεγονότα της Liverpool. Ο Θανάσης Δαραδήμος αφηγείται επίσης τις εμπειρίες του από τη πρόσφατη εκδρομή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, στην οποία πήρε μέρος.

Web tv 30-8-2011

Ο Γιάννης Σκοτίδας & ο Θανάσης Δαραδήμος σχολιάζουν τα τελευταία μετεγγραφικά γεγονότα της Liverpool !!! Παρέα τους σήμερα εκτάκτως και ο Gus Χρυσοχού (δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Gus!).

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com