Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham – Liverpool (preview)

West Ham – Liverpool (preview)

Προτελευταίο εκτός έδρας φετινό παιχνίδι για τη Liverpool, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 ώρα Ελλάδος φιλοξενείται στην έδρα της West Ham για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκαν με 2-0 από την Everton στο Goodison Park και πλέον η υπόθεση τίτλος έγινε άπιαστο όνειρο.

Η Liverpool θα προσπαθήσει όμως να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο ως το τέλος, αν παράλληλα αυτοκτονήσουν οι Arsenal και Manchester City. Σε διαφορετική περίπτωση, η κατάληξη θα είναι η 3η θέση.

Από το Merseyside Derby δεν έχουν προκύψει νέοι τραυματισμοί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα δούμε την ίδια ενδεκάδα.

Σχετικά με την ενδεκάδα της Τετάρτης, στο αρχικό σχήμα για το Σάββατο θα μπορούσαν να έρθουν οι Quansah, Joe Gomez, Endo, Elliott και Gakpo στις θέσεις των Konate, Alexander-Arnold, Jones, Szoboszlai και Nunez.

Ο Klopp λόγω τραυματισμών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Matip, Thiago, Doak, Jota, και Bradley αλλά επιστρέφει ο Gakpo, ο οποίος έχασε το Derby, επειδή γέννησε η γυναίκα του.

Η West Ham προέρχεται από δύσκολη τετράδα αγώνων με 3 ήττες και μια ισοπαλία, η οποία όμως οδήγησε σε αποκλεισμό από το Europa League.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ηττήθηκε με σκορ 5-2 από την Crystal Palace.

Οι Hammers πλέον παλεύουν για την 7η ή την 6η θέση, ευρισκόμενοι πλέον στην 8η με 48 βαθμούς.

Εκτός για την ομάδα του Moyes για το ματς του Σαββάτου θα μείνουν οι Bowen, Μαυροπάνος και Aguerd.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 3-1 και με 5-1 στο Carabao Cup.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Οι Reds φιλοξενούνται στην έδρα της West Ham το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com