Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσέκαραν Danjuma στο Old Trafford οι Reds

Τσέκαραν Danjuma στο Old Trafford οι Reds

Η Liverpool δεν είχε scouter μόνο στον αγώνα της Benfica με την Barcelona, αλλά και σε εκείνον της Manchester United με την Villarreal στο Old Trafford, για να τσεκάρει από κοντά τον Arnaut Danjuma.

Σύμφωνα με το Ολλανδικό μέσο, Voetball International άνθρωπος των Reds παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, διότι ο εξτρέμ ενδιαφέρει σοβαρά την ομάδα την Jürgen Klopp.

Ο πρώην άσος της Bournemouth ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης, έχοντας μάλιστα και την ασίστ για το 0-1 του Paco Alcacer στο 53’.

Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι και είναι δεδομένο πως άφησε ικανοποιημένο τον scouter της Liverpool που βρέθηκε στις κερκίδες του Old Trafford.

Ο Ολλανδός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την Bournemouth, έχοντας 17 γκολ σε 37 εμφανίσεις και πήρε μεταγραφή στη Villarreal έναντι €23.5 εκατομμυρίων το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά δημοσιεύματα ήθελαν την Liverpool να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, πριν πάρει μεταγραφή στη Villarreal, όμως τελικά δεν έγινε κάποια επίσημη κρούση από τους Reds.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας, αλλά το ακριβώς αντίθετο, αφού όπως φαίνεται ο Danjuma εξακολουθεί να αρέσει στην Liverpool και να παρακολουθείται ολοένα και πιο στενά.

Ο Arnaut Danjuma ξεχώρισε στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com