Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Αυτό που συνέβη στη Liverpool μπορεί να συμβεί και σε εμάς (vid)»

Guardiola: «Αυτό που συνέβη στη Liverpool μπορεί να συμβεί και σε εμάς (vid)»

Ο Pep Guardiola θεωρεί τη Liverpool κανονικότατη διεκδικήτρια του τίτλου παρά την ήττα της στο Goodison Park, σύμφωνα με τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του.

Η Manchester City πήρε εμφατική νίκη σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που της απέμεναν μέχρι το τέλος της σεζόν, με 4-0 στο AMEX επί της Brighton, προσπερνώντας τους Reds στη βαθμολογία, και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο.

Η ερώτηση που έγινε στον Καταλανό αφορούσε το αν παρακολούθησε το Merseyside Derby, καθώς και το αν θεωρεί ότι η Liverpool λύγισε από την πίεση του πρωταθλητισμού:

«Ναι, το είδα. Είπα και στους παίκτες πώς αυτό που συνέβη στη Liverpool μπορεί να συμβεί και σε εμάς και στην Arsenal. Ο κόσμος περιμένει ότι επειδή έχασαν από Crystal Palace και Εverton τώρα είναι εκτός κούρσας.»

«Το παιχνίδι που παίζουμε όμως είναι το ποδόσφαιρο. Η Everton είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, και εμείς έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι την Κυριακή με τη Nottingham Forest, που παίζει για τη ζωή της και θα δώσει το 101%.»

«Ίσως όμως επειδή ήταν ο κύριος ανταγωνιστής μας για πολλά χρόνια, η εκτίμησή μου για τη Liverpool τώρα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αν είδατε την ισοπαλία τους στο Old Trafford, ή και χθες, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και ο Pickford ήταν εξαιρετικός και έκανε επεμβάσεις σε σημαντικές στιγμές. Και στο παιχνίδι με την Crystal Palace έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο.»

«Πείτε μου λοιπόν έναν λόγο (σ.σ. που η Liverpool είναι εκτός τίτλου). Ποδόσφαιρο είναι, και μπορώ να σας δώσω πολλά ανάλογα παραδείγματα για την ομάδα μου.»

«Η Liverpool εξακολουθεί να είναι εδώ. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω τον χαρακτήρα της. Θα παλέψει μέχρι το τέλος, και εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο.»

https://www.youtube.com/shorts/K1cF8jMQwoI 

Klopp και Guardiola στο Anfield.
Klopp και Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com