Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει West Ham

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει West Ham

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη West Ham στο Λονδίνο για την Premier League.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του Gakpo:

“ Ναι, γεννήθηκε ο μικρός Sammuel. Δεν ξέρω ακριβώς την ώρα, αλλά σύμφωνα με τον [Cody] όλα [είναι] καλά. Η Μαμά είναι καλά, το αγόρι είναι καλά, ο πατέρας είναι καλά και επέστρεψε στην προπόνηση χθες. ”

Για τη μάχη του τίτλου είπε:

“ Είναι έτσι η δουλειά και είναι μια πρόκληση, δεν θυμάμαι να ήμουν τόσο απογοητευμένος μετά από ένα παιχνίδι όπως την Τετάρτη. Έχω απογοητευτεί στη ζωή μου αλλά ήταν ξεχωριστό. Η Arsenal και η City παίζουν θετικό ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε στον πίνακα γιατί είμαστε ικανοί για αυτό. Είμαι υπεύθυνος για τη διάθεση και δεν θα έλεγα ότι είμαστε στο καλύτερο μέρος τώρα, χάσαμε τις καθοριστικές μάχες στο Goodison Park, ήταν πολύ άσχημο. ”

“ Αλλά γενικά είναι μερικές εβδομάδες που δεν έχουμε παίξει θετικό ποδόσφαιρο. Πάντα νιώθουμε σαν να παίζουμε για κάτι. Θα δοκιμάσω τα πάντα για να μπορέσω να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρό μας γιατί αυτό δεν ήταν θετικό την Τετάρτη. Είμαι σίγουρος ότι η City και η Arsenal το βλέπουν ως για δύο. Μπορεί να πουν κάτι διαφορετικό δημόσια, αλλά δεν περιμένω να χάσουν δύο παιχνίδια. ”

“ Πρέπει να είμαστε εκεί αν το κάνουν, ξεκινώντας από τη West Ham. Έχασαν το τελευταίο τους παιχνίδι, οπότε πρέπει να δείξουν αντίδραση και εμείς πρέπει να το κάνουμε. Για να δούμε λοιπόν. ”

Για την ήττα στο Merseyside Derby πρόσθεσε:

“ Φυσικά [αναλαμβάνω την ευθύνη για το Derby]. Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά. Είναι δυνατόν να είμαστε κουρασμένοι; Ναι, μια μεγάλη σεζόν, παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς, ο Trent, για παράδειγμα, αλλά τον χρειαζόμαστε. Μπορεί να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του; Πιθανώς όχι. ”

“ Ο Alisson ήταν εκτός για πολύ καιρό, σκληρό πρόγραμμα, ένας ή δύο όχι στις καλύτερες στιγμές τους. Αλλά και η απειρία. Περίμενε κανείς να γίνουμε πρωταθλητές; Όχι. Πρέπει να πάμε στη Villa και να παίξουμε με την Tottenham που θέλουν το Champions League. Κανείς εδώ δεν είναι καθόλου χαρούμενος – και η Villa είναι δικαίως χαρούμενη.

“ Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι αρκετά καλό. Είναι, αλλά φυσικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Η ήττα είναι κακή αν δεν μάθεις από αυτήν Τα αγόρια πρέπει να μάθουν από αυτήν σεζόν για την επόμενη χρονιά, με νέο προπονητή την επόμενη σεζόν. Τώρα ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε βραχυπρόθεσμα για το επόμενο παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

Για το ενδεχόμενο να τον διαδεχθεί ο Arne Slot:

“ Δεν διάβασα τίποτα σχετικό, αλλά ο Arne είπε κάτι. Δεν ασχολούμαι. Θα ήθελα πολύ αν είναι αυτός που θέλει να πάρει τη δουλειά και να είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει το στυλ της ομάδας του, όλα όσα ακούω για αυτόν ως άνθρωπο. Μου τα λένε κάποιοι που ξέρω. Είναι καλός προπονητής. Όλα μου ακούγονται πολύ καλά. Είναι η καλύτερη δουλειά και ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Και υπάρχει υγιής, χώρος για βελτίωση. Έχουμε φανταστικούς ανθρώπους εδώ. ”

Για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν:

“ Το κάνουμε βήμα-βήμα, παίζουμε σε 24 ώρες σχεδόν και αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε. Έπειτα έχουμε μια εβδομάδα, η οποία είναι κενή. Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, απλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και οι δύο πρέπει να χάσουν και εμείς πρέπει να κερδίσουμε τέσσερις αγώνες. Πότε έχασαν δύο παιχνίδια; Γιατί λοιπόν να είναι τώρα; ”

“ Πρέπει απλώς να είμαστε εκεί αν συμβεί. Αυτό είναι λοιπόν. Αυτή είναι η προσέγγιση, δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρό μας, αλλά ελπίζω να είμαι πιο θετικός. ”

Για τη West Ham και τον Moyes:

“ Δεν έχω χρόνο να μιλήσω πολύ με τον David Moyes, αλλά μιλάμε στα παιχνίδια και μου αρέσει, κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, καλές μεταγραφές, ο Bowen ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, ο Paqueta, υπερταλαντούχος, ο Antonio , κορυφαίος επιθετικός. ”

“ Όταν ο Bowen παίζει, βρίσκουν μια λύση, ο Ward-Prowse είναι σούπερ στη West Ham. Άκουσα μια συνέντευξη Τύπου όταν ρώτησε τι περιμένει ο κόσμος να πετύχει West Ham. Έξι ομάδες πρέπει να [τερματίσουν πάνω από εκείνη] οπότε η έβδομη είναι εκεί και νομίζω ότι κάνει εξαιρετική καλή δουλειά. Αυτό είναι.»

Πως κρίνει τη σεζόν των Reds ως τώρα:

“ Δεν θα αξιολογούσα τη σεζόν μου τώρα. Δεν έχω διάθεση να κυματίσω τη λευκή σημαία, απλώς προσέχουμε τον εαυτό μας. Γιατί να είμαστε πρωταθλητές όταν παίζουμε όπως με την Everton; Αλλά πριν από τότε παίξαμε πολύ καλά, το καταφέραμε, ήμασταν πραγματικός πόνος για όλους, αποσπάσαμε αποτελέσματα ή παίξαμε καλά. Αξίζουμε να είμαστε εδώ που είμαστε και τώρα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Δεν θέλουμε να νιώθουμε την πίεση για οποιονδήποτε λόγο. Τα αγόρια είναι απίθανοι παίκτες και είναι δουλειά μου να δημιουργήσω μια ατμόσφαιρα όπου μπορούν να είναι οι καλύτεροι. Και εκεί είναι που έχω αποτύχει. Δεν είμαι σίγουρος πού συνέβη, αλλά δεν είδα τίποτα από αυτό που θέλουμε να είμαστε κόντρα στην Everton. Τώρα προσπαθούμε να είμαστε πολύ περισσότερο σαν τον εαυτό μας. ”

Για την αφλογιστία των Salah και Nunez:

“ Οι επιθετικοί όταν δεν σκοράρουν…είναι δύσκολο. Πρέπει να το περάσουν αυτό, είναι η ζωή του επιθετικού. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Είχαμε καλές ευκαιρίες εναντίον της Everton, λίγο βιαζόμαστε να τις τελειώσουμε, οπότε το κεφάλι κάτω, δημιούργησε ξανά και ξανά και προσπάθησε να τελειώσεις τις φάσεις, αλλά αν υπάρχει μία λύση για να επαναφέρεις έναν παίκτη στα καλύτερά του, ο άντρας που θα γράψει αυτό το βιβλίο θα ήταν πραγματικά πλούσιος. ”

“ Προσπαθώ να τους βοηθήσω και να το επιταχύνω, αλλά δεν λέει τίποτα για τα αγόρια. Ο συγχρονισμός μας δεν είναι φανταστικός και γι’ αυτό και δεν ήμασταν υπέροχοι. Λυπάμαι για αυτό αλλά τώρα ξεκινάμε ξανά. Τέσσερα παιχνίδια απομένουν. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για το μέτωπο των τραυματιών:

“ Ο Diogo και ο Conor δεν είναι έτοιμοι, κανείς δεν μου είπε ότι θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις σύντομα. ”

Με Gakpo στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com