Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Scouter της Liverpool στο Benfica 3-0 Barcelona»

«Scouter της Liverpool στο Benfica 3-0 Barcelona»

Scouter της Liverpool βρέθηκε χθες το βράδυ στο Estadio Da Luz, σύμφωνα με την Melissa Reddy και παρακολούθησε τον αγώνα της Benfica με την Barcelona για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι Αετοί της Λισαβώνας διέλυσαν με σκορ 3-0 την ομάδα του Ronald Koeman και έφτασαν στους 4 βαθμούς μετά από τις πρώτες δύο αγωνιστικές, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο επιθετικός των γηπεδούχων, Darwin Nunez, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και έγραψε το 3-0 από το σημείο του πέναλτι στο 79’, ενώ προηγήθηκε το 2-0 από τον Rafa Silva, ο οποίος επίσης είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να τραβήξει τα βλέμματα των scouters.

Εκτός από την Liverpool, σύμφωνα με την Reddy, scouter στον αγώνα βρέθηκαν και από άλλες ομάδες, όπως οι Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Crystal Palace, Leicester, Leeds, Bayern Munich και Borussia Dortmund.

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών υπάρχουν και στους Blaugrana, όπως εκείνες των Pedri, Fati και Gavi, όμως κανένας τους δεν μπόρεσε να διακριθεί χθες το βράδυ στην Πορτογαλία.

Με την Barcelona αγωνίστηκε και ο πρώην Κόκκινος, Philippe Coutinho, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 68’ αντί του Pedri.

Η Benfica διέλυσε με 3-0 την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com