Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε ο Klopp γιατί δεν έβαλε τον Jayden Danns εναντίον της Everton

Εξήγησε ο Klopp γιατί δεν έβαλε τον Jayden Danns εναντίον της Everton

Μετά την ήττα της Liverpool από την Everton, πολλοί οπαδοί έμειναν έκπληκτοι καθώς ο Jayden Danns έμεινε στον πάγκο, αλλά ο Jurgen Klopp εξήγησε γιατί δεν τον έβαλε στο παιχνίδι.

Οι Reds ήταν πολύ κακοί το βράδυ της Τετάρτης, με τους Mohamed Salah και Darwin Nunez να είναι ιδιαίτερα «φτωχοί» σε φάσεις, καθώς δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τις μεγάλες ευκαιρίες σε γκολ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των 90 και πλέον λεπτών, ένας από τους πιο δραστήριους παίκτες της Liverpool, ένας νεαρός που ήταν σε εντυπωσιακή φόρμα όλη τη σεζόν, έμεινε αχρησιμοποίητος. Ο Danns πέρασε τη βραδιά της Τετάρτης παρακολουθώντας από τον πάγκο, με τους Salah, Nunez και Luis Diaz να παίζουν ολόκληρο το παιχνίδι, προς μεγάλη απογοήτευση των οπαδών.

Αλλά στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Klopp εξήγησε την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον νεαρό Danns, ο οποίος είχε μετρήσει 75 λεπτά στην ήττα της Liverpool U21 στη Sunderland μόλις δύο βράδια πριν.

«Οι δύο καταστάσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν με τον Diogo που μάθαμε μόλις πριν από δύο μέρες και ο Cody που στην πραγματικότητα μόνο σήμερα ήταν εκτός. Λοιπόν τώρα αυτό δεν είναι παιχνίδι για ένα 18χρονο αγόρι. Ο Tarkowski και ο Branthwaite σε σκοτώνουν σε αυτές τις καταστάσεις και αυτό δεν βοηθά».

Ενώ ο Diogo Jota τραυματίστηκε στη νίκη με 3-1 εναντίον της Fulham την Κυριακή, οι ακτινογραφίες στο ισχίο του δεν ήταν ξεκάθαρες μέχρι την επόμενη μέρα, ενώ ο Cody Gakpo έφυγε από την ομάδα την τελευταία στιγμή για να στηρίξει τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα έναν καθυστερημένο ανασχηματισμό της αποστολής των Reds, με τον Danns και τον Bobby Clark να μένουν στον πάγκο έχοντας παίξει τη Δευτέρα. Ωστόσο, ο ισχυρισμός ότι ο Tarkowski και ο Branthwaite θα «σκότωναν» τον Danns είναι αμφισβητήσιμος, δεδομένου του πόσο χάλια έπαιζαν ο Salah και ο Nunez.

Θα τα πήγαινε χειρότερα ο Danns, σε μια εποχή που η Liverpool χρειαζόταν πραγματικά να ρίξει τα ζάρια με την ελπίδα μιας ανατροπής του σκορ;

Εξήγησε ο Klopp γιατί δεν έβαλε τον Jayden Danns εναντίον της Everton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com