Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Nat Phillips!

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Nat Phillips!

Ανανέωσε με την Liverpool και ο Nat Phillips! Ο αμυντικός των Reds υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, το οποίο θα τον κρατήσει στο Anfield μέχρι το 2025!

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Reds και βοήθησε το σύνολο του Jürgen Klopp να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τις δύο ομάδες του Manchester.

Το ενδεχόμενο πώλησης για τον 24χρονο ήταν ανοιχτό το φετινό καλοκαίρι, όμως η απουσία αξιόλογων προτάσεων σφράγισε την παραμονή του στο Anfield.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου δήλωσε:

“ Προφανώς είναι πολύ όμορφο να λαμβάνω την ανταμοιβή από τον σύλλογο, μετά από την περσινή σεζόν. Είμαι χαρούμενος που είμαι κοντά και είμαι διαθέσιμος αν χρειαστεί να με καλέσει ξανά η ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο και απλώς θέλω να δω τι θα φέρει. ”

“ Είναι ωραίο που ο σύλλογος μου έδειξε αυτή την αναγνώριση και ελπίζω ότι μπορώ να φέρω περισσότερα από τις όποιες ευκαιρίες έρθουν στο δρόμο μου. ”

“ Όποιος αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Liverpool, έπειτα από αυτό θα αλλάξει τη ζωή του. Για μένα ισχύει το ίδιο. Προφανώς και μου έφερε και αυτή την ευκαιρία (το νέο συμβόλαιο).”

Νέο συμβόλαιο και για τον Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com