Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reunion John Achterberg με Steven Gerrard στην Σαουδική Αραβία?

Reunion John Achterberg με Steven Gerrard στην Σαουδική Αραβία?

Μετά από 15 χρόνια στη Liverpool, ο προπονητής τερματοφυλάκων John Achterberg αποφάσισε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση και πρόκειται να τον επανενώσει με τον Steven Gerrard.

Το συμβόλαιο του Achterberg λήγει το καλοκαίρι και παρά την πεποίθηση ότι θα βοηθούσε να υποδεχτεί έναν άλλο νέο προπονητή, επέλεξε να αποχωρήσει αναζητώντας μια νέα πρόκληση.

Σε μια συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο 52χρονος είπε ότι η απόφασή του ήρθε με «βαριά καρδιά», αλλά ότι «θα ήταν σωστό να ξεκινήσω μια νέα πρόκληση».

Και σύμφωνα με τον Simon Mullock της Mirror, αυτό σημαίνει ότι θα τον μεταφέρει στη Σαουδική Αραβία για να δουλέψει υπό τον Gerrard στην Al-Ettifaq.

Στον Achterberg «προσφέρθηκε» να αναλάβει την επόμενη δουλειά του ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του Gerrard, το οποίο θα επανενώσει τους δυο αυτούς παλιούς γνώριμους, αφού και οι δύο ήταν στη Liverpool από το 2009 έως το 2015.

Θα ήταν μια κάπως έκπληξη για τον Achterberg, ο οποίος βρίσκεται στο Merseyside από το 1998, έχοντας εργαστεί στην Tranmere Rovers προτού ενταχθεί για πρώτη φορά στην ακαδημία της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Achterberg θα ήταν «επανάσταση» για τον Gerrard. Είναι γεμάτος εμπειρία και ξέρει πώς να αναγνωρίζει τα ταλέντα τερματοφύλακα, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει ο Μεγάλος Αρχηγός των Κόκκινων, ότι ψάχνει «όλα τα πρωταθλήματα για να δει αν υπάρχουν νέοι τερματοφύλακες».

Ο Gerrard παρέμεινε στη θέση του στην Al-Ettifaq παρά τις πρώιμες επικρίσεις και υπέγραψε επέκταση τον Ιανουάριο για να τον κρατήσει στη θέση του μέχρι το 2027. Η ομάδα του πρώην αρχηγού της Liverpool είναι αυτή τη στιγμή όγδοη στη Σαουδική Pro League, 45 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Al-Hilal, αν και μόνο τρεις ομάδες έχουν δεχτεί λιγότερα γκολ μετά από 30 αγώνες.

Όσον αφορά το τωρινό τμήμα τερματοφυλάκων της Al-Ettifaq, ο Artur Guedes είναι ο επικεφαλής προπονητής και ο πρώην τερματοφύλακας της Flamengo και της Gremio Paulo Victor είναι ο Νο. 1, με δύο γηγενείς Σαουδάραβες ως αναπληρωματικούς του.

Πίσω στη Liverpool, μένει να δούμε τι σημαίνει η αποχώρηση του Achterberg για τους συνεργάτες του προπονητές τερματοφυλάκων, Jack Robinson και Claudio Taffarel.

Reunion John Achterberg με Steven Gerrard στην Σαουδική Αραβία?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com