Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο event για τον Jürgen Klopp

Ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο event για τον Jürgen Klopp

Οι οπαδοί της Liverpool θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Jürgen Klopp αργότερα αυτόν τον μήνα, μαζί με μια σειρά από διάσημα πρόσωπα από τον κόσμο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Το «A Evening with Jürgen Klopp & Special Guests» στην M&S Bank Arena της πόλης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου και υπόσχεται να είναι μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, μαγικές στιγμές και μουσική.

Γιορτάζοντας τα εννέα χρόνια του ως διευθυντής του LFC, το τελευταίο αντίο του Klopp στους υποστηρικτές θα φιλοξενηθεί από τον οπαδό των Reds, John Bishop και θα περιλαμβάνει παραστάσεις από τα συγκροτήματα του Λίβερπουλ, Lightning Seeds και The Zutons, μαζί με άλλους – συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου τραγουδιστή, Alfie Boe.

Η αποκλειστική εκδήλωση, σε συνεργασία με τον διοργανωτή της AEG, θα περιλαμβάνει επίσης ένα ζωντανό Q&A με τον Klopp, με οικοδεσπότη τον Peter McDowall του LFCTV.

«Αυτή θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά, με πολλές φανταστικές αναμνήσεις κοινές και άφθονη υπέροχη μουσική επίσης», είπε ο Klopp. «Πραγματικά ανυπομονώ να την περάσω με τους οπαδούς μας, τον χτύπο της καρδιάς αυτού του υπέροχου και μοναδικού συλλόγου». Πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας LFC και τα Επίσημα Μέλη θα μπορούν να προεγγράφουν το ενδιαφέρον τους για να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν έως και τέσσερα εισιτήρια ανά εγγραφή.

Οι Reds αποχαιρετούν τον Klopp στα τέλη του μήνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com