Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών στην είδηση για Henderson

Oι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών στην είδηση για Henderson

Δεδομένης της φύσης του σύγχρονου ποδοσφαίρου, πολλοί οπαδοί εστιάζουν στις μεταγραφές περισσότερο από τα ίδιο το παιχνίδι, κάτι που είναι απίθανο να αλλάξει όσο περνούν τα χρόνια.
Οι Reds δεν αναμένεται να προβούν σε οποιαδήποτε μεταγραφή, πριν από την λήξη της προθεσμίας στις 23:00 (ώρα Αγγλίας). Αναμένονται κάποιες αναχωρήσεις παικτών, η πλειονότητα των οποίων αφορά νεαρούς της ακαδημίας.
Η Liverpool, σήμερα το πρωί, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, γνωστής και ως deadline day, ανακοίνωσε την υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου από τον Jordan Henderson, γεγονός το οποίο προκάλεσε κυνικές αντιδράσεις στο twitter από τους οπαδούς των Reds.
Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι με τον Roberto Firmino να μένει παροπλισμένος και με την Liverpool να έχει, αναμφίβολα, ανάγκη για κεντρικό μέσο και επιθετικό, οι αντιδράσεις στην ανακοίνωση να μην ήταν ακριβώς οι αναμενόμενες. Πολλοί οπαδοί, μέσω του Twitter επισήμαναν το «ατυχές» και «σίγουρα σκόπιμο» χρονικό διάστημα, το οποίο η διοίκηση επέλεξε να ανακοινώσει την επέκταση συμβολαίου του Henderson.
Σας παραθέτουμε μερικά: «Σίγουρα πρόκειται για καλά νέα. Όμως, η ανακοίνωση αυτής της συμφωνίας την ημέρα λήξης των μεταγραφών είναι μια “ενδιαφέρουσα” κίνηση».
«Η ανακοίνωση της νέας συμφωνίας του Henderson, την ημέρα λήξης της προθεσμίας, όταν δεν πρόκειται να γίνουν προφανώς μεταγραφές, είναι μια τολμηρή κίνηση. Είμαι ενθουσιασμένος με τα νέα, μην με παρεξηγήσετε, αλλά δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί με την υπέρτατη θετικότητα που του αξίζει, και δικαίως».
«Υπέροχο που λύθηκε η κατάσταση του Henderson, όχι τόσο ωραίο για τον σύλλογο να τον χρησιμοποιήσει ως πιόνι την τελευταία μέρα των μεταγραφών».
«Η συμφωνία με τον Henderson σφραγίστηκε πριν από 2 εβδομάδες. Γιατί να περιμένετε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών να το ανακοινώσετε;!!»
«Είμαι ευτυχής για τον Henderson, αλλά ήταν τόσο προφανές ότι επρόκειτο να συμβεί. Ανακοινώσατε κάτι, το οποίο έχει συμφωνηθεί εδώ και εβδομάδες, την ημέρα λήξης της προθεσμίας, για να αποσπάσετε την προσοχή των οπαδών από τις μεταγραφές. Το PR σας είναι ασύγκριτο!»
«Η ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του Henderson την ημέρα λήξης της προθεσμίας αποτελεί τακτικισμό πρώτου βαθμού από τον σύλλογο. Υποκλίνομαι!»
«Θαυμάσια νέα! Ο Jordan Henderson υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία. Έχει επεκτείνει τη δέσμευσή του στο Anfield μέχρι το 2025. Βολικό που ανακοινώθηκε την ημέρα #TransferDeadlineDay για να συγκαλυφθεί το γεγονός ότι τίποτα άλλο δεν θα συμβεί σήμερα! Ελπίζω να κάνω λάθος!»
«Είτε όλοι θέλουν να το αναγνωρίσουν είτε όχι, ο Henderson εξακολουθεί να είναι ο χτύπος της καρδιάς αυτής της ομάδας! Φανταστική είδηση!»
«Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είναι απλώς μια τακτική απόσπασης της προσοχής μας από τις μεταγραφικές ειδήσεις. Ίσως είναι. Αλλά εξακολουθεί να αποτελεί φανταστική είδηση. Ο καπετάνιος μας, ο αρχηγός μας! Μην στέλνετε αρνητικά μηνύματα!
Ο Jordan Henderson παραμένει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com