Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp και van Dijk για τα βραβεία της σεζόν

Klopp και van Dijk για τα βραβεία της σεζόν

Οι Jürgen Klopp και Virgil van Dijk είναι υποψήφιοι για τα βραβεία του προπονητή της σεζόν και του καλύτερου παίκτη της σεζόν στην Premier League για την αγωνιστική περίοδο, 2023-24.

Ο αρχηγός της Liverpool ανακοινώθηκε ως ένας από τους οκτώ υποψήφιους για το βραβείο του παίκτη της σεζόν, ο van Dijk οδήγησε τους Reds στην πρόκριση στο Champions League, παίζοντας σε όλα εκτός από δύο παιχνίδια της ομάδας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Στις 34 συμμετοχές του αμυντικού σημειώθηκαν δύο γκολ – εναντίον Sheffield United και Luton και 8 clean sheets.

Στη λίστα για το ίδιο βραβείο περιλαμβάνονται επίσης οι Phil Foden, Erling Haaland, Alexander Isak, Martin Odegaard, Cole Palmer και Declan Rice.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Ολλανδό εδώ.

Ο προπονητής αφεντικό της Liverpool, Jürgen Klopp περιλαμβάνεται σε μια λίστα με άλλους πέντε για το έπαθλο, μαζί με τους Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa), Pep Guardiola (Manchester City) και Andoni Iraola (AFC Bournemouth).

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου της θητείας του στο Anfield, ο Klopp, ο οποίος αναδείχθηκε προπονητής της σεζόν στην Premier League τόσο το 2020 όσο και το 2022 – οδήγησε τους Reds στην πρόκριση για το Champions League 2024-25.

Με δύο αγώνες να απομένουν, η Liverpool δεν μπορεί να τερματίσει λιγότερο από την τρίτη θέση και μπορεί να τελειώσει το 2023-24 με 84 πόντους αν κερδίσει την Aston Villa και τη Wolves αντίστοιχα.

Μπορείτε να τον ψηφίσετε με ένα κλικ εδώ.

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com