Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός για ένα χρόνο στη Σκωτία ο Luis Longstaff

Δανεικός για ένα χρόνο στη Σκωτία ο Luis Longstaff

Την φανέλα της Σκωτσέζικης Queen’s Park, η οποία αγωνίζεται στη League One, την τρίτη τη τάξει κατηγορία του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, θα φοράει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Luis Longstaff.

Ο 20χρονος επιθετικός, προϊόν της ακαδημίας των Reds, υπέγραψε πέρυσι νέο συμβόλαιο με την Liverpool και φεύγει τώρα δανεικός έτσι ώστε να αποκτήσει για πρώτη φορά εμπειρίες σε πρώτη ομάδα.

Ο Longstaff αποκτήθηκε από την Liverpool σε ηλικία 14 ετών, αφού προηγουμένως αγωνιζόταν για την Newcastle. Παίζει κυρίως ως αριστερός ακραίος επιθετικός, αλλά είναι εξίσου ικανός και στο άλλο άκρο αλλά και στη κορυφή της επίθεσης. Από τη σεζόν 2016/17, έχει 65 εμφανίσεις με τα τμήματα υποδομής των κόκκινων, έχοντας 10 γκολ και 7 ασίστ. Έχει επίσης θεωρητικά μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, αλλά εκείνη είχε έρθει στην εκτός έδρας ήττα στο Carabao Cup από την Aston Villa με 5-0, όταν στη πραγματικότητα για την Liverpool αγωνίστηκε η U23, με τον Neil Critchley στο πάγκο.

Όσο για την Queen’s Park, πρόκειται για την παλιότερη ομάδα του κόσμου έξω από την Αγγλία και την Ουαλία, έχοντας ιδρυθεί το 1867. Έδρα της ήταν μέχρι πρότινος το θρυλικό Hampden Park, όμως τα κόστη για τη συντήρηση του σταδίου έφεραν την απόφαση να μετακινηθεί η ομάδα στο βοηθητικό γήπεδο του συμπλέγματος. Η ανακατασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη (θα προστεθού κερκίδες, κάνοντάς το στάδιο 1774 θέσεων) και για αυτό χρησιμοποιεί τώρα το Firhill Stadium της Partick Thistle.

Ο Luis Longstaff σε αγώνα της U18 απέναντι στην Manchster City το 2019
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com