Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Jordan Henderson!

Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Jordan Henderson!

O Jordan Henderson σηκώνει ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο!

Για πάντα στο Anfield ο Jordan Henderson! Η Liverpool ανακοίνωσε πως ο αρχηγός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2025!

Ο μέσος βρίσκεται στην ομάδα εδώ και δέκα χρόνια και ανανέωσε τελικά με τον σύλλογο, αν και είχαν προκύψει ορισμένα εμπόδια στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Με την Κόκκινη φανέλα έχει πραγματοποιήσει 394 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 30 γκολ.

Φυσικά έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League, του Uefa Champions League, του Uefa Super Cup και του FIFA Club World Cup, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, παίρνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Steven Gerrard.

Το 2020 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League από τους δημοσιογράφους, Άγγλος παίκτης της χρονιάς, καθώς και παίκτης της σεζόν για την Liverpool, ενώ μέσα στο 2021 τιμήθηκε με MBE για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και την δράση του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Έχω λατρέψει κάθε δευτερόλεπτο της παρουσίας μου στη Liverpool, ακόμη και όταν κοιτάζω τις άσχημες στιγμές, εξακολουθώ να λατρεύω να είμαι μέλος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου. ” Δήλωσε ο Henderson.

Όσο περισσότερο μπορώ να είμαι εδώ, τόσο το καλύτερο για εμένα. Πάντα το έλεγα αυτό. Είναι εκπληκτικό για εμένα και για την οικογένεια μου που θα συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Ελπίζω οι οπαδοί και ο σύλλογος να νιώθουν το ίδιο.

Για πάντα στο Anfield ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com