Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο λόγος που ο Anthony Taylor σταμάτησε το γκολ του Cody Gakpo

Ο λόγος που ο Anthony Taylor σταμάτησε το γκολ του Cody Gakpo

Οι οπαδοί της Liverpool εξοργίστηκαν όταν ο διαιτητής Anthony Taylor φαινομενικά αρνήθηκε ένα γκολ στους Reds, καθώς έμειναν ισόπαλοι με την West Ham.

Με μόλις τέσσερα λεπτά του κανονικού χρόνου να απομένουν, ο τερματοφύλακας Alphonse Areola τοποθέτησε ανεξήγητα την μπάλα στο έδαφος της περιοχής του, παρόλο που δεν είχε δοθεί φάουλ σε μια σύγκρουση μεταξύ παικτών λίγες στιγμές νωρίτερα.

Και ο Cody Gakpo που παραμόνευε, κινήθηκε γρήγορα προς την μπάλα για να την στείλει στο τέρμα των «Σφυριών, μόνο που τον πρόλαβε ο διαιτητής για να σφυρίξει και να σταματήσει το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Areola εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα των γηπεδούχων, αλλά πολλοί έμειναν να ρωτούν γιατί ακριβώς ο Taylor είχε σταματήσει το παιχνίδι και εμπόδισε τον Gakpo να σκοράρει.

Ωστόσο, όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν ότι, ο διαιτητής του αγώνα είχε πράγματι δείξει πλεονέκτημα μετά τη σύγκρουση μεταξύ των δύο παικτών στην περιοχή. Αυτό το πλεονέκτημα βέβαια ακυρώθηκε όταν ο Gakpo προσπάθησε να σουτάρει την μπάλα, αναγκάζοντας τον Taylor να σταματήσει το παιχνίδι.

Και, λόγω του ότι ο Areola χρειαζόταν θεραπεία στον αγωνιστικό χώρο, χρησιμοποιήθηκε σωστά ένα ελεύθερο για την επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Λοιπόν, όχι τόσο αμφιλεγόμενη στιγμή όσο νομίζαμε αρχικά?

Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για fair play, αλλά πόσο σίγουροι θα ήμασταν ότι θα τύχαμε της ίδιας αντιμετώπισης, αν στην θέση του Areola ήταν ο Allison??

Ο λόγος που ο Anthony Taylor σταμάτησε το γκολ του Cody Gakpo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com