Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reds και Salah θετικοί για ανανέωση τουλάχιστον ως το 2026

Reds και Salah θετικοί για ανανέωση τουλάχιστον ως το 2026

Από τις ανανεώσεις των συμβολαίων φαίνεται πως θέλει να ξεκινήσει η Liverpool τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν και ένα από τα ανοιχτά ζητήματα, είναι εκείνο του Mohamed Salah.

Ο Αιγύπτιος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχοντας ανανεώσει για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2022 και η Liverpool επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, πιστεύοντας παράλληλα πως αυτή είναι και η επιθυμία του ίδιου.

Οι Reds μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν επίσημες συζητήσεις με την πλευρά του, τις οποίες θα χειριστεί προσωπικά ο Richard Hughes για την ανανέωση του συμβολαίου του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Νησί, μια τέτοια εξέλιξη θα έβρισκε σύμφωνο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θέλει να φύγει από το Merseyside αυτό το καλοκαίρι και ιδανικά θα ήθελε να δεσμευτεί με ένα νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο 31χρονος δεν επιθυμεί να αφήσει την Ευρώπη και γνωρίζει πως η Liverpool αποτελεί το καλύτερο μέρος, για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και παράλληλα από το καλοκαίρι και έπειτα να ηγηθεί της νέας ομάδας του Arne Slot.

Οι απολαβές του τη δεδομένη στιγμή ανέρχονται σε £350.000 την εβδομάδα και αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των Reds.

Ο Mo Salah δεν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com