Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρεμιέρα τον Αύγουστο για το νέο ντοκιμαντέρ της Liverpool

Πρεμιέρα τον Αύγουστο για το νέο ντοκιμαντέρ της Liverpool

Γνωστός έγινε ο μήνας κυκλοφορίας του νέου ντοκιμαντέρ για τη φετινή σεζόν της Liverpool και θα είναι ο ερχόμενος Αύγουστος.

Οι Reds αποφάσισαν να γυρίσουν ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 8 μέρη, με αφορμή την τελευταία αγωνιστική περίοδο του Jürgen Klopp στην ομάδα, με τις κάμερες να ακολουθούν τους Reds τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στα αποδυτήρια.

Έχει αποφασιστεί πως θα προβληθεί με την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League, στα μέσα δηλαδή του Αυγούστου, όμως δεν έχει ακόμη τηλεοπτική στέγη.

Το ντοκιμαντέρ δεδομένα θα προβληθεί από κάποια συνδρομητική πλατφόρμα, με το Disney + να αποτελεί το φαβορί, για να πάρει τα δικαιώματα προβολής, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία μέχρι και σήμερα.

Είχε προηγουμένως αναφερθεί ότι η Liverpool θα αναζητούσε περίπου 10 εκατομμύρια λίρες για τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι η παραγωγή της Lorton Entertainment, που κατά το παρελθόν είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τον Stevan Gerrard.

Ο Jürgen Klopp τα προηγούμενα χρόνια παρουσιαζόταν αρνητικός στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ, έχοντας απορρίψει ο ίδιος μια σχετική πρόταση το 2018-19, όμως δεδομένου ότι διανύει το τελευταίο του διάστημα στο Anfield, έδωσε τη σχετική έγκριση.

Πρεμιέρα τον Αύγουστο για το ντοκιμαντέρ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com