Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Νιώθω πιο διψασμένος από ποτέ»

Henderson: «Νιώθω πιο διψασμένος από ποτέ»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου παραχώρησε ο Jordan Henderson, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως είναι πιο διψασμένος από ποτέ, όπως και πριν δέκα χρόνια, όταν ήρθε στην ομάδα από την Sunderland.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται δήλωσε:

“ Νιώθω πιο διψασμένος από ποτέ. Νιώθω όσο διψασμένος ένιωθα και πριν δέκα χρόνια, όταν ήρθα στην ομάδα και ήθελα να αποδείξω σε όλους πως αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή. ”

“ Διψάω όσο ποτέ άλλοτε, ώστε να δίνω τα πάντα κάθε μέρα για το σήμα, για τους οπαδούς και να είμαστε ο ένας για τον άλλον σε αυτό το κτίριο (προπονητικό). Αν το κάνουμε αυτό, αισθάνομαι ότι έχουμε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. ”

“ Τα πράγματα για εμένα είναι διαφορετικά φυσικά για εμένα και ως παίκτης και ως άτομο, από την πρώτη φορά που ήρθα στην ομάδα. Έμαθα και μεγάλωσα πολύ κατά την παρουσία μου εδώ και πρέπει να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της ομάδας για αυτό. ”

Για τις φετινές ανανεώσεις συμβολαίων:

“ Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που βλέπω κάποιον να φτάνει σε νέα συμφωνία, με κάνει να νιώθω χαρούμενος για κάποιο λόγο, εκτός από το ότι αυτό σημαίνει πως εκείνος τα πάει καλά και του αξίζουν όλα όσα έχει. ”

“ Είμαι ενθουσιασμένος για όλους τους και ελπίζω να έρθουν κι άλλα στο εγγύς μέλλον. Αξίζουν όλα όσα έχουν και προχωρούν μπροστά γιατί ξέρω πόσο σκληρά δουλεύουν, ξέρω κάθε μέρα τι δίνουν σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. ”

“ Αξίζουν να είναι εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζω ότι η ομαδικότητα αυτής της ομάδας μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά όσο είμαστε μαζί. ”

Ο Jordan Henderson με την τροπαιοθήκη της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com