Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένουν την παραμονή του Mo Salah οι Reds

Περιμένουν την παραμονή του Mo Salah οι Reds

Η Liverpool σχεδιάζει ήδη την επόμενη της μέρα, παρότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και στην ομάδα πιστεύουν πως ο Mo Salah θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια αγωνιστική περίοδο στο Anfield, σύμφωνα με τον David Ornstein.

Ο Αιγύπτιος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχοντας ανανεώσει για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2022 και η Liverpool επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, πιστεύοντας παράλληλα πως αυτή είναι και η επιθυμία του ίδιου.

Ο διεθνής επιθετικός δεν φαίνεται πως έχει τάσεις φυγής από το Merseyside, με το συμβάν του Σαββάτου με τον Klopp στο Λονδίνο στο ματς με τη West Ham να θεωρείται μονάχα μια κακή παρένθεση.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Arne Slot εμφανίζεται κάτι παραπάνω θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Salah και όλα δείχνουν πως δεδομένα ο 31χρονος δεν θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από το Anfield.

Το τελευταίο διάστημα της σεζόν ήταν πράγματι δύσκολο για τον πρώην παίκτη της Roma, όπως άλλωστε για ολόκληρη την ομάδα, με τον τραυματισμό που υπέστη κατά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πτώση των επιδόσεων του.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Richard Hughes θα δρομολογήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου, με τον εκπρόσωπο του, Ramy Abass Issa και μένει να δούμε αν θα προκύψει συμφωνία μεταξύ των 2 πλευρών.

Ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να υπάρξει για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο, με την Al Ittihad να μην αποκλείεται να επιστρέψει με μια νέα πρόταση, αν και θα της είναι πιο εύκολο να κλείσει τον Salah ως ελεύθερο το 2025, αν δεν υπάρξει στο μεσοδιάστημα μια νέα ανανέωση συμβολαίου με τη Liverpool.

Η Liverpool σχεδιάζει με τον Salah την επόμενη μέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com