Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει να φύγει σήμερα από την Liverpool ο Divock Origi!»

«Θέλει να φύγει σήμερα από την Liverpool ο Divock Origi!»

Επιθυμία του Divock Origi είναι η αποχώρησή του από το Anfield πριν το τέλος της σημερινής μέρας, σύμφωνα με τον Sacha Tavolieri.

Ο γνωστός Βέλγος δημοσιογράφος ανέφερε σε αποκλειστική συνέντευξη στο www.si.com και συγκεκριμένα στο LFC Transfer Room, πως ο 26χρονος κεντρικός επιθετικός αναζητά μία ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και πως οι άνθρωποι του επαγγελματικού του κύκλου αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρόλο που και η Liverpool είναι πέρα για πέρα ανοιχτή, ο Tavolieri αναφέρει πως η πλευρά του Origi πιστεύει πως οι Κόκκινοι έχουν κάνει την αποχώρηση του πελάτη τους σχεδόν απίθανη. Η ομάδα ζητά περί τις 20 εκατομμύρια λίρες για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Ομάδες από την Premier League και την Bundesliga έχουν δείξει ενδιαφέρον, όμως η λογική της Liverpool να πουλήσει μόνο στη «σωστή τιμή» δυσκολεύει κάποια ενδεχόμενη πώληση.

Η φύση της deadline day στην Αγγλία αλλά και η ενδεχόμενη ανάγκη των Reds για απόκτηση επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Firmino μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να ανοίξει την πόρτα για την αποχώρηση του Origi. Το κόκκινο ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τόνιζε πως ενδεχόμενη μεταγραφή στην επίθεση θα γινόταν μόνο σε περίπτωση πώλησης των Shaqiri και Origi. Ο πρώτος ήδη αποτελεί παρελθόν, έχοντας ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Olympique Lyonnais, ενώ τώρα μια αποχώρηση του Divock ίσως έφερνε και άλλη προσθήκη πέρα του Konate.

Το μεταγραφικό παζάρι κλείνει σήμερα το βράδυ και άρα η διοίκηση της ομάδας θα έχει αρκετή δουλειά αν θέλει να ολοκληρώσει κάποιες κινήσεις.

Αποχώρηση ή παραμονή για τον Origi;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com