Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόκκινο πάρτι στο Carrow Road!

Κόκκινο πάρτι στο Carrow Road!

Η Liverpool έχοντας ως πολυτιμότερο παίκτη τον Mo Salah με ένα γκολ και δύο ασίστ, πέρασε άνετα με σκορ 0-3 από την έδρα της Norwich και ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Jota, Firmino και Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Virgil van Dijk να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας και τους Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain στον χώρο του κέντρου παρατάχθηκαν οι Reds στο Carrow Road. Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα είχαν τις δύο πρώτες τους στιγμές οι Reds, πρώτα με απειλητική σέντρα του Τσιμίκα, την οποία έδιωξε ο Gibson και στη συνέχεια με κεφαλιά του Jota που κατάφερε να αποκρούσει ο Krul.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τους Pukki και Rupp στο 20’, ωστόσο ο Alisson απέκρουσε το πρώτο σουτ και το δεύτερο έφυγε άουτ.

Η Liverpool έφτασε κοντά στο γκολ με το πλασέ του Salah από πλάγια θέση στο 23’ και άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα με τον Αιγύπτιο να περνάει σε ρόλο δημιουργού και να σπρώχνει την πάσα του Trent προς τον Jota, για να τελειώσει εκείνος την φάση με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής και να γράψει το 0-1!

Οι Reds συνέχισαν να είναι απειλητικοί και στη συνέχεια του πρώτου μέρους, δημιουργώντας διπλή ευκαιρία στο 34’ αρχικά με Salah και έπειτα με Matip, με τον Lees Melou όμως να απομακρύνει και τις δύο προσπάθειες.

Β’ Ημίχρονο: Στο 48ο λεπτό οι Reds άγγιξαν ξανά το δεύτερο γκολ, όταν ο Alexander-Arnold βρήκε τον Mane, εκείνος πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Aarons πρόλαβε να απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, ενώ λίγο εκτός εστίας του Krul κατέληξε το φάουλ του Trent στο 54’.

Ακριβώς στο 60ο λεπτό, ο Jürgen Klopp προχώρησε στις δύο πρώτρς του αλλαγές, μα τους Jota και Oxlade-Chamberlain παραχώρησαν τις θέσεις τους, στους Firmino και Fabinho. 

Τρία λεπτά αργότερα η Liverpool απείλησε ξανά, αυτή τη φορά πρώτα με αριστερό σουτ του Τσιμίκα, το οποίο μπλόκαρε ο Krul και στη συνέχεια με εκτός περιοχής σουτ του Trent που δεν βρήκε εστία.

Στο 65’ ήρθε όμως η ώρα να αυξήσουν το προβάδισμα τους οι Reds, με τον Bobby Firmino να γίνεται ο σκόρερ αυτή τη φορά! Ο Mane επιχείρησε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στην άμυνα της Norwich και στρώθηκε στον Salah, για να δώσει ο Αιγύπτιος με το δεξί την τελική πάσα στον Bobby και να τελειώσει ο Βραζιλιάνος με άψογο πλασέ για το 0-2!

Μόλις οχτώ λεπτά πέρασαν και οι Reds «χτύπησαν» ξανά για το 0-3! Ο δημιουργός των πρώτων δύο τερμάτων, Mo Salah έγινε αυτή τη φορά εκτελεστής και με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-3 από το ύψος της περιοχής, εκμεταλλευόμενος την κακή απομάκρυνση της άμυνας της Norwich. 

Ο Φαραώ προσπάθησε να βρει και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 80’, με την μπάλα αυτή τη φορά να μην του κάνει το χατίρι, αφού το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Krul. 

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε και ο Harvey Elliott στο ματς, αντικαθιστώντας τον Naby Keita. 

Οι γηπεδούχοι σίχαν στο 87’ την μοναδική τους μεγάλη στιγμή στο ματς, αρχικά με τον Gibson και στη συνέχεια με τον Hanley, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν από κοντινή απόσταση τον Alisson Becker, ο οποιος πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις και στη συνέχεια απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Man of the Match: Mohamed Salah

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Τσιμίκας, Milner, Keita (Elliott 83′), Oxlade-Chamberlain (Fabinho 60’), Salah, Jota (Firmino 60′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Konate, Woodburn, Minamino, Origi

Norwich: Krul, Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis; Lees-Melou, Gilmour, Rupp, Rashica (Idah 77′), Pukki (Sargent 77′), Cantwell (Dowell 86′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στην Burnley.

Άνετο πέρασμα από το Carrow Road για την ομαδάρα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com