Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arne Slot: «Δεν με ενδιαφέρει πώς θα με αποκαλείτε (με τι τίτλο)»

Arne Slot: «Δεν με ενδιαφέρει πώς θα με αποκαλείτε (με τι τίτλο)»

Με τον Arne Slot να διαφημίζεται πως θα αναλάβει το ρόλο του «προπονητή», σε αντίθεση με τον manager της Liverpool, ο Ολλανδός εξήγησε εν συντομία γιατί «δεν ενδιαφέρεται» για τον τίτλο της δουλειάς του.

Ούτε η Liverpool, ούτε η Feyenoord έχουν επιβεβαιώσει δημόσια ότι ο Slot θα μετακομίσει στο Anfield το καλοκαίρι, αλλά η μετακόμιση φέρεται να έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ολλανδός θα φτάσει μετά από μια αλλαγή στην ιεραρχία του συλλόγου, με τον Michael Edwards να λειτουργεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της FSG και ο Richard Hughes ως αθλητικός διευθυντής. Η νέα δομή πρόκειται να δει τον Slot να διορίζεται ως «προπονητής» και όχι ως manager και ο 45χρονος δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με την αλλαγή κατεύθυνσης της Liverpool.

«Δεν με ενδιαφέρει πώς θα με αποκαλείτε: μπορείτε να με αποκαλείτε Arne, προπονητή ή manager», είπε ο Slot στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

«Δεν με νοιάζει, αρκεί να μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει. Και αυτό είναι, το να είμαι με τους παίκτες στο γήπεδο, να δοκιμάζω πράγματα, να δουλεύω μαζί τους και να είμαι στους αγώνες, καθώς αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο πράγμα. Ειδικά εδώ στο De Kuip. Και από ό,τι μου είπαν ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, από όπου προέρχεσαι και εσύ (στον ρεπόρτερ του Sky Sports).»

Με τη μία ερώτηση να διαδέχεται την άλλη γύρω από την μετακόμισή του στο Liverpool, καθώς προετοιμαζόταν για την συνάντηση της ομάδας του εναντίον της PEC Zwolle, ο Slot τα χειρίστηκε όλα έξοχα και έδωσε στους Red fans μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει σύντομα.

Ως επικεφαλής προπονητής, ο Slot θα αναλάβει πολλές από τις ευθύνες που θα αναλάμβανε ένας manager, αλλά μειώνει μέρος της ευθύνης για υποθέσεις εκτός γηπέδου, τις οποίες ο Jurgen Klopp είχε αυξανόμενο έλεγχο τα τελευταία χρόνια.

Ο Σύλλογος πιστεύει ότι η νέα δομή παρέχει περισσότερη υποστήριξη στον Slot, ο οποίος έδωσε μια μεγάλη υπόδειξη για το πότε θα γίνει επίσημη ανακοίνωση της άφιξής του.

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσαν να του δοθούν συγχαρητήρια για τη μετακίνησή του, ο Slot απάντησε: «Μπορείτε πάντα να με συγχαρείτε, αλλά είναι πιο κατάλληλο να το κάνετε στο τέλος της σεζόν όταν είναι πραγματικά επίσημο».

Τόσο η Liverpool όσο και η Feyenoord έχουν να δώσουν τρία παιχνίδια και ενώ ο τίτλος φαίνεται απρόσιτος και για τις δύο, η προσδοκία είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν για οτιδήποτε επίσημο.

Ο Slot πρόσθεσε: «Εξακολουθώ να έχω τη σιγουριά ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δώσω άλλες απαντήσεις».

Arne Slot: «Δεν με ενδιαφέρει πώς θα με αποκαλείτε (με τι τίτλο)»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com