Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Live οι εξηγήσεις των διαιτητών στις αποφάσεις του VAR από τη νέα σαιζόν

Live οι εξηγήσεις των διαιτητών στις αποφάσεις του VAR από τη νέα σαιζόν

Αν και οι κανόνες είναι απίθανο να επιτρέψουν τη ζωντανή μετάδοση του ήχου του VAR στα γήπεδα, υπάρχει η πεποίθηση ότι οι διαιτητές της Premier League θα μπορούν να εξηγούν τις αποφάσεις τους.

Αυτό θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ ήδη από την επόμενη σεζόν, με τον επικεφαλής της PGMOL, Howard Webb, να προτείνει ότι οι διαιτητές θα μπορούν να απευθύνονται ζωντανά στους φιλάθλους όταν συμβουλεύονται την οθόνη δίπλα στο γήπεδο.

Μιλώντας στο Sky Sports’ Match Officials: Mic’d Up, ο Webb δήλωσε ότι η ομάδα διαιτησίας θα είναι «ανοιχτόμυαλη» όσον αφορά τις αλλαγές.

«Ένα από τα πράγματα που θα έχετε δει ίσως σε τουρνουά της FIFA, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, είναι οι ανακοινώσεις από τον διαιτητή μόλις βρεθούν στην οθόνη», εξήγησε. «Το εξετάζουμε λοιπόν αυτό, έχουμε ανοιχτό μυαλό για το αν αυτό, είναι κάτι που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε στην Premier League».

Αυτό θα μπορούσε να απαλύνει σε κάποιο βαθμό την αυξανόμενη απογοήτευση μεταξύ των συλλόγων, των παικτών και των φιλάθλων για την πτώση του επιπέδου της διαιτησίας τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, το γεγονός ότι θα επιτρεπόταν – λόγω των κανόνων της IFAB και όχι της ίδιας της PGMOL – μόνο όταν οι διαιτητές πήγαιναν στο μόνιτορ του γηπέδου δείχνει ότι θα λύσει μόνο ένα μικρό πρόβλημα.

Είναι σπάνιο να παραπέμπονται οι διαιτητές στο μόνιτορ, ενώ οι μακροσκελείς κλήσεις του VAR τις περισσότερες φορές κοινοποιούνται μόνο μέσω των ακουστικών του διαιτητή.

Live οι εξηγήσεις των διαιτητών στις αποφάσεις του VAR από τη νέα σαιζόν
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com