Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραχωρείται δανεικός στη Sheffield ο Ben Davies

Παραχωρείται δανεικός στη Sheffield ο Ben Davies

Έτοιμος να παραχωρηθεί δανεικός στη Sheffield United είναι ο Ben Davies, σύμφωνα με το Sky Sports.

Όπως αναφέρει το Sky, οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του αμυντικού και η μετακίνηση του στο Bramall Lane αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ben αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο φιλικό παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με την Osasuna στο Anfield, ωστόδο ήταν δεδομένο πως δεν θα είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, αν παρέμενε στο Κόκκινο ρόστερ.

Ο στόπερ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του τεχνικού των Blades, Slavisa Jokanovic για το αριστερό άκρο του κέντρου της άμυνας.

Στην συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Jürgen Klopp θέλει να δει τον παίκτη και στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Ο Davies αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Preston έναντι £2 εκατομμυρίων, όμως δεν αγωνίστηκε σε κανέναν επίσημο παιχνίδι με την φανέλα της Liverpool και τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Championship, το οποίο γνωρίζει καλά.

Ενδιαφέρον υπήρξε και από τις Celtic και Bournemouth, όμως η Sheffield United ήταν αυτή που τελικά κέρδισε την κούρσα απόκτησης του.

Η Sheffield θα πληρώσει ένα ποσό για τον ετήσιο δανεισμό του στόπερ, καθώς και ένα μερικά χρήματα θα δοθούν με τη μορφή μπόνους στη Liverpool, σε περίπτωση που οι Blades επιστρέψουν στην Premier League.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το Sky Sports, ο δανεισμός του Davies, σηματοδοτεί την παραμονή του Rhys Williams στο ρόστερ των Reds.

O Ben Davies σε μία από τις φετινές προπονήσεις.
O Ben Davies σε μία από τις φετινές προπονήσεις.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com