Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Tottenham (preview)

Liverpool – Tottenham (preview)

Προτελευταίος φετινός εντός έδρας αγώνας για τη Liverpool, η οποία το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στις 18:30 ώρα Ελλάδος υποδέχεται την Tottenham στο Anfield για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds έχουν ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με τη West Ham, ενώ η Tottenham ηττήθηκε την Πέμπτη από την Chelsea και μόνο με διπλό στο Anfield θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την τετράδα.

Από τον Klopp θα μπορούσαμε να δούμε μια ενδεκάδα με λίγες αλλαγές, συγκριτικά με εκείνη της περασμένης εβδομάδας, με τον Konate να αντικαθιστά τον van Dijk που είναι αμφίβολος.

Για τη μεσαία γραμμή προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Mac Allister, Szoboszlai και Gravenberch, ενώ για την επιθετική τριπλέτα οι Gakpo, Diaz και Salah.

Πέρα από τον van Dijk που δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει την αναμέτρηση, εκτός θα παραμείνουν και οι Jota, Matip και Thiago, αλλά επιστρέφει ο Bradley.

Οι Spurs του Postecoglou προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Premier League και φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρουν να προκριθούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Στο Anfield θα έρθει δίχως τους Werner, Udogie, Solomon, Davies και Sessegnon.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Tottenham είχε επικρατήσει με 2-1, σε ένα αποτέλεσμα που όμως διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Liverpool και Tottenham κοντράρονται στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com