Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Carrow Road

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Carrow Road

Εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν ο Jürgen Klopp μετά το διπλό της ομάδας του στο Carrow Road επί της Norwich με σκορ 0-3 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός για την εμφάνιση και τη νίκη των Reds είχε να πει:

“ Ήταν αυτά τα γκολ που χρειαζόμασταν. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση. Ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε με μια πολύ επαγγελματική εμφάνιση. Δεν χρειάζεται να κάνεις 20-25 λεπτά συγκλονιστικά λεπτά και να χάνεις. Πρέπει να είμαστε, όπως πρέπει. ”

“ Το κάναμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας που τώρα ανέβηκε. ”

“ Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, είναι ξεκάθαρο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που είδα σήμερα. Κερδίσαμε 3-0 και ξέρουμε ότι πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, αυτό και αυτό. Κάποια πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό και έχουμε τον καιρό για να τα δουλέψουμε. ”

“ Θα θέλαμε να κερδίσουμε την μπάλα και σε διαφορετικούς χώρους του γηπέδου, όμως όλα ήταν καλά. Όλα μια χαρά. Δεν ήταν συγκλονιστικό παιχνίδι όπως είχε γίνει στο παρελθόν αλλά ένα πραγματικά ώριμο και επαγγελματικό. Ας συνεχίσουμε λοιπόν ας χρησιμοποιήσουμε. ”

Για την εμφάνιση του Naby Keita:

“ Ο Naby είναι σε καλή κατάσταση και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. ”

Για εκείνη του Κώστα Τσιμίκα:

“ Ο Κώστας έπαιξε πολύ καλά. Έπειτα κάποιος τον έβγαλε από την πρίζα, όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. ” Τόνισε ο Klopp

Για τον van Dijk:

“ Από μια οπτική γωνία, ήταν διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι θα τον βοηθά. Έδειξε πολύ καλός όταν αμυνόμασταν κόντρα σε στημένες φάσεις. Οπότε, ήταν ωραίο που τον είχαμε πίσω. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo είναι ο Mo. Όταν ξεκινά ο ανταγωνισμός, εκείνος ανεβαίνει στην επόμενη ταχύτητα. Είναι ένας πραγματικά ανταγωνιστικός τύπος. ”

Για την επιστροφή του κόσμου:

“ Η περίσταση ήταν υπέροχη. Ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και που μας έλειπε τόσο καιρό. Χειροκροτούσα επίσης τους οπαδούς του Norwich γιατί είναι πολύ ωραίο να έχουμε πίσω οπαδούς, από όπου και αν προέρχονται. ”

“ Έβλεπα στα μάτια των παικτών ότι έπρεπε να το συνηθίσουν ξανά. Όλοι πρέπει να συνηθίσουν στην ατμόσφαιρα. Έπρεπε να συνηθίσουμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τον τρόπο. ”

Δεν δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Norwich οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com