Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνητικός ο Klopp για παιχνίδια της Premier League στις Η.Π.Α.

Αρνητικός ο Klopp για παιχνίδια της Premier League στις Η.Π.Α.

Ο Jurgen Klopp έχει βάλει στο στόχαστρο την FIFA και κατέρριψε τις προτάσεις ότι οι αγώνες της Premier League μπορεί να διοργανωθούν στο μέλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την FIFA, παραδέχθηκαν πρόσφατα στο δικαστήριο ότι οι κανόνες που απαγορεύουν τη διεξαγωγή εγχώριων αγώνων στο εξωτερικό θα μπορούσαν σύντομα να χαλαρώσουν.

Και αυτό είναι βέβαιο ότι θα είναι είδηση ​​στα αυτιά των στελεχών των Ομάδων της Premier League, οι οποίοι εδώ και καιρό επιθυμούν να μεταφέρουν το προϊόν τους στις Η.Π.Α..

Αλλά ο Klopp δεν εντυπωσιάζεται με αυτή την ιδέα ή τους αρχιτέκτονές της και εξήγησε το ίδιο όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να «μετακομίσει» στη FIFA, όταν η προπονητική του καριέρα πλησιάσει στο τέλος της.

Είπε: «Όχι, δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλλά θα χρειαστούν άτομα σε κανονική ηλικία που να γνωρίζουν την δουλειά.

Φανταστείτε όμως να γίνω πρόεδρος της FIFA; Είναι προφανώς μια καλά αμειβόμενη δουλειά, γι’ αυτό όλοι θέλουν να την κάνουν – όχι το επίσημο μέρος προφανώς, αλλά μπορείς να ζήσεις από αυτό φαίνεται.

Δεν νομίζω ότι θα ξοδέψω τη ζωή μου σε τέτοια πράγματα. Στο τέλος, ένας άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει σωστά, όσο όλοι οι υπόλοιποι σκέφτονται «α, δεν πάει καλά εδώ, ενώ εκεί κερδίζουν εκατομμύρια. Ε, ας παίξουν εκεί. Ας κάνουμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην Αμερική» – όλες είναι πολύ καλές ιδέες (σαρκασμός).

Μόνος σου δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Μάλλον δεν θα επιβίωνα σε αυτή τη «θάλασσα των καρχαριών». Δεν είναι αυτό το σχέδιο. Δεν νομίζω ότι θα το κάνω αυτό ποτέ».

Αρνητικός ο Klopp για παιχνίδια της Premier League στις Η.Π.Α.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com