Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Norwich, van Dijk, Elliott και μεταγραφές

Ο Klopp για Norwich, van Dijk, Elliott και μεταγραφές

Ο Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι την πρώτη του φετινή συνέντευξη τύπου, μιλώντας για τον αγώνα με την Norwich, την ανανέωση του van Dijk, τον Harvey Elliott και τις μεταγραφές.

Για το νέο συμβόλαιο του van Dijk είχε να πει:

“ Υπέροχα νέα. Το καλό είναι ότι τον γνωρίζουμε ήδη, τον χρησιμοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είναι εδώ. Επανέρχεται και προετοιμάζεται για ένα ένα επιτυχημένο μέλλον. Φανταστείτε να έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε τώρα! Δόξα τω Θεώ είναι απλώς ένα νέο συμβόλαιο. ”

Για τον αγώνα του Carrow Road:

“ Πήραμε μια γεύση από τον κόσμο την περασμένη Κυριακή και την Δευτέρα. Η μικρή διαφορά είναι πως τώρα παίζουμε στην Norwich και πρέπει να προετοιμαστούμε για μια κανονική μάχη. Ξεκινά το πρωτάθλημα και θα είναι ωραίο να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα, όλα τα υπόλοιπα θα είναι ίδια όμως. Εμείς αγωνιζόμαστε για τους βαθμούς και για τα όνειρα των οπαδών μας. ”

Για την προετοιμασία και τις απουσίες

“ Κάποιοι επέστρεψαν στην προετοιμασία αρκετά νωρίς. Είναι όλοι εδώ και είναι μια καλή κατάσταση. Είναι αυτό που θέλουμε. Η ένταση θα είναι τελείως διαφορετική. Νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε το Σάββατο. ”

“ Όλοι οι παίκτες είναι εδώ, αλλά οι Thiago και Hendo ξεκίνησαν πιο αργά. Δεν προετοιμαζόμαστε για 1 παιχνίδι, αλλά μια πλήρη σεζόν στο πιο έντονο πρωτάθλημα του κόσμου. Όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν 2 ή 5 εβδομάδες. ”

“ Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς εκτός από τον Robbo.  Ο Curtis είναι καλά, απλά υπάρχει το πρωτόκολλο [διάσεισης] και το σεβόμαστε. ”

Για τη φετινή μάχη της Premier League:

“ Πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια η City με μια μεγάλη διαφορά, πρόπερσι ήταν ξανά μεγάλη η διαφορά. Θα δούμε. ”

“ Η Chelsea έχει μεγάλες φιλοδοξίες, όπως η United και η City. Εμείς δεν το θέλουμε αυτό, εμείς θέλουμε παλέψουμε για τα πάντα. Θα είναι μια μεγάλη μάχη πολλών ομάδων. Υπάρχει η Leicester, η Arsenal, η Tottenham, πολλές ομάδες. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα για άλλη μια φορά. Ας δούμε πως θα ξεκινήσει και έπειτα μιλάμε. ”

Για τα χρήματα που ξοδεύουν οι Chelsea και City:

“ Τον Φεβρουάριο του 2020 ξεκίνησε η πανδημία, οπότε ακόμη διανύουμε όλοι μας μια δύσκολη περίοδο. Όχι, δεν είμαι έκπληκτος που αυτές οι ομάδες δεν εξαρτώνται από τέτοιου είδους πράγματα. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση τους και επίσης ποια είναι της PSG. Εμείς πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο μας, πάντα έτσι ήταν. ”

“ Μπορούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα που κερδίζουμε, μας επιτρέπεται και αυτό είναι που κάνουμε πάντα. Ξοδέψαμε πριν καν τα κερδίσουμε στον Konate. ”

“ Ποτέ δεν με εκπλήσσει η οικονομική δύναμη της City, της Chelsea, της United. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη με τον τρόπο μας. ”

“ Οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι αν δεν κάνεις μεταγραφές, δεν δουλεύεις. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Πώς μπορούμε να το κάνουμε; Πώς μπορεί να φαίνεται η ομάδα; Πάντα κοιτάζουμε (την αγορά). Αυτή είναι η κατάσταση. Αλλά αν είσαι πραγματικός οπαδός της Liverpool, είσαι ευχαριστημένος μαζί μας τις τελευταίες εβδομάδες. Είχαμε ανανεώσεις συμβολαίων για τους Alisson, Trent, Fab και Virgil, υπέροχα νέα. ”

“ Αν άλλες ομάδες ήθελαν να υπογράψουν αυτούς τους παίκτες θα κόστιζαν πολλά χρήματα, αλλά εμείς τους έχουμε ήδη. Ας δούμε πως μπορούμε να χτίσουμε πάνω τους στη φετινή σεζόν. Μια καλή αρχή είναι σημαντική, αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. ”

Για τον Harvey Elliott:

“ Εμφανίστηκε με έναν εξαιρετικό τρόπο. Είναι μόλις 18 ετών, αλλά δεν τον αντιμετωπίζουμε σαν έναν μικρό στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο είναι πολύ περισσότερο παιδί παρά μέσα σε αυτό. Όλοι οι χαφ μας είναι διαφορετικοί. είναι υπέροχο. Έχει κορυφαία ντρίμπλα, πολύ καλή πάσα και έκανε μια κορυφαία προετοιμασία. ”

“ Πρέπει να κρατήσουμε τους χώρους ανοιχτούς για αυτά τα συγκλονιστικά νεαρά ταλέντα. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ένας σύλλογος που δίνει την ευκαιρία σε αυτά τα ταλέντα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. ”

Γιατί η ομάδα δεν έχει ξοδέψει πολλά χρήματα το φετινό καλοκαίρι:

“ Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τις άλλες ομάδες, καθώς αυτές προφανώς και δεν έχουν όρια. Εμείς έχουμε όρια, αλλά ήμασταν επιτυχημένοι τα τελευταία χρόνια με αυτόν τον τρόπο. ”

“ Δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, όμως εμείς χρησιμοποιούμε τα δικά μας μέσα. Το πάθος, την θέληση και το σχέδιο μας. ”

“ Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα που δεν έχουμε. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ. ” Τόνισε ο Klopp.

Αν θα ξεκινήσει αύριο ο van Dijk:

“ Ο Virgil ήταν εκτός για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Προπονείται εδώ και τρεις εβδομάδες και θα μπορούσε να είχε παίξει για 90 λεπτά με την Bilbao. Είναι σε καλή κατάσταση και παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. ”

Αποθέωσε Elliott ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com