Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε παίκτες στο κέντρο – δεν ξοδεύουμε χρήματα που δεν διαθέτουμε»

Klopp: «Έχουμε παίκτες στο κέντρο – δεν ξοδεύουμε χρήματα που δεν διαθέτουμε»

Ξεκάθαρος ήταν ο Jürgen Klopp όταν ρωτήθηκε σήμερα το μεσημέρι αν σκοπεύει να αποκτήσει η ομάδα κάποιον κεντρικό μέσο, για να αντικαταστήσει τον Gini Wijnaldum που αποχώρησε ως ελεύθερος.

Ο τεχνικός των Reds εξήγησε αρχικά πως η Liverpool διαθέτει αρκετούς παίκτες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πριν ξεκαθαρίσει πως δεν γίνεται να ξοδέψει ο σύλλογος χρήματα που δεν διαθέτει, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύονται από ομάδες του Νησιού και άλλων χωρών.

Ας δούμε τι απάντησε ο Γερμανός όταν ρωτήθηκε αν θα αντικατασταθεί ο Gini:

“ Ήταν ένας παίκτης, ο οποίος ήταν συνεχώς διαθέσιμος. Δεν κρύβω την σχέση που είχα μαζί του, όμως δεν είναι πλέον εδώ. Πείτε όμως εσείς, ποιον κεντρικό μέσο θα έπρεπε να αποκτήσουμε και θα το σκεφτώ. Πείτε μου ένα όνομα. ”

“ Έχουμε τους Hendo και Thiago, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πολύ στα φιλικά. Δώσαμε μερικά παιχνίδια με τους Milner, Keita και Elliott, καθώς και μερικά με τους Oxlade, Fabinho και Jones, ο οποίος είναι ένας παίκτης που μπορει να κάνει το επόμενο βήμα. Οπότε, αυτοί είναι οι μέσοι που έχουμε εδώ. ”

“ Τώρα όμως πείτε μου εσείς, ποιος παίκτης θα σας άρεσε; Δεν είμαι θυμωμένος, απλώς θα ήθελα να μάθω. Να σκοράρει περισσότερα γκολ; Να είναι πιο δημιουργικός από τον Naby; Να αμύνεται καλύτερα από τον Fab; Πείτε μου εσείς. Θα έβγαζε νόημα να σκόραρε περισσότερα γκολ. Δεν ξέρω όμως ποιος είναι αυτός. ”

“ Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από το κέντρο, ποτέ δεν είπα ότι δεν μπορούμε να βελτιωθούμε. Οι παίκτες μας έχουν διαφορετικές δουλειές σε ένα συγκεκριμένο σύστημα, βλέπετε που βρίσκονται τα back μας σε ορισμένες περιπτώσεις. Όλα έχουν να κάνουν με τις θέσεις στο γήπεδο. Πέρα όμως από τη χρονιά που αποκτήσαμε τον Virgil και τον Ali, πάντα φαίνεται πως δεν ξοδεύουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορούμε απλώς να προσθέσουμε και άλλους παίκτες στο ρόστερ μας και να δούμε αν θα δουλέψει αυτό. Έχουμε το ρόστερ μας για όλη τη σεζόν. ”

“ Αν κάποιος θέλει να φύγει, τότε έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Gini έφυγε, οπότε οι Harvey και Curtis μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο Naby επίσης μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα, έκανε μια γεμάτη προετοιμασία. ”

“ Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τις άλλες ομάδες, καθώς αυτές προφανώς και δεν έχουν όρια. Εμείς έχουμε όρια, αλλά ήμασταν επιτυχημένοι τα τελευταία χρόνια με αυτόν τον τρόπο. ”

“ Δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, όμως εμείς χρησιμοποιούμε τα δικά μας μέσα. Το πάθος, την θέληση και το σχέδιο μας. ”

“ Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα που δεν έχουμε. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ. ”

Keita, Jones και Elliott για το επόμενο βήμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com