Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Virgil van Dijk!

Ανανέωσε ο Virgil van Dijk!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την Liverpool ο αμυντικός, Virgil van Dijk, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωση του!

Το νέο συμβόλαιο του Ολλανδού θα τον κρατήσει στο Anfield μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο έμπειρος στόπερ αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από την Southampton και αμέσως έγινε ένας εκ των σημαντικότερων παικτών του Jürgen Klopp, έχοντας πραγματοποιήσει 130 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα μέχρι και σήμερα, σκοράροντας 13 γκολ.

Με την Liverpool έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League, του Uefa Champions League, του Uefa Super Cup και του FIFA Club World Cup.

Το νέο του συμβόλαιο θα του αποφέρει αυξημένες απολαβές, ενώ αποτελεί και μια απόδειξη από την πλευρά του συλλόγου πως τον πιστεύει και θέλει να συνεχίσει μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο van Dijk για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε είχε να πει:

“ Είναι καταπληκτικό. Είναι κάτι, για το οποίο είμαι περήφανος εγώ, είναι περήφανη η γυναίκα μου, είναι τα παιδιά μου και φυσικά οι μάνατζερ μου. ”

“ Η σκληρή δουλειά που κάνουμε θα συνεχιστεί και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στη Liverpool. Νιώθω ευλογημένος, χαρούμενος και περήφανος. ”

“ Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα τόσο μεγάλη εκτίμηση από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου και το προσωπικό, που θα μπόρεσα να γίνω ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου. ”

“ Πηγαίνουν καλά. Δυστυχώς, η περασμένη σεζόν για μένα προσωπικά ήταν μια σεζόν που πρέπει να ξεχάσω, να μάθω και να πάρω πράγματα μαζί μου. Έχω απολαύσει τον χρόνο μου εδώ και θα συνεχίσω να τον απολαμβάνω τα επόμενα δύο χρόνια μαζί με όλους εσάς. ”

Για τον αυριανό αγώνα με την Norwich:

“ Νιώθω καλά. Προφανώς στα φιλικά, βελτιώνεις τη φυσική σου κατάσταση, μπαίνεις στις προπονήσεις και κάνεις τα πράγματα ξανά και ξανά. Αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο, οπότε θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. ”

“ Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα και νοοτροπία και για μένα προσωπικά. Είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε, για τους βαθμούς και ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό. ”

Αν αισθάνεται σαν στο σπίτι του:

“ Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να νιώσω έτσι, για να είμαι δίκαιος, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, ειδικά στην αρχή, του προσωπικού και κυρίως των οπαδών, πώς με υποδέχτηκαν από την αρχή. Σήμερα νιώθω πως είμαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και σίγουρα νιώθω σαν στο σπίτι μου. ”

Ανανέωσε ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com