Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp προτιμά τριάδα κέντρου με Fabinho, Henderson και Thiago»

«Ο Klopp προτιμά τριάδα κέντρου με Fabinho, Henderson και Thiago»

Στην βασική κεντρική του τριπλέτα για τη νέα σεζόν φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Jürgen Klopp, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Οι Reds έχασαν τον Gini Wijnaldum, ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος από το 2016 και μέχρι στιγμής δεν τον έχουν αντικαταστήσει, διότι δεν βρίσκουν τον κατάλληλο παίκτη στην αγορά, σύμφωνα με τον Jones.

Με τα υπάρχοντα λοιπόν δεδομένα και χωρίς την απόκτηση ενός άλλου κεντρικού μέσου, ο Jürgen Klopp δείχνει να προτιμά μια τριάδα κέντρου, αποτελούμενη από τους Fabinho, Jordan Henderson και Thiago Alcantara.

Ο Fabinho θα αγωνίζεται κεντρικά ως κόφτης, ο Hendo στα δεξιά και ο Thiago στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Πρόκειται για μια τριπλέτα κέντρου, η οποία δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί όλη μαζί στον χώρο του κέντρου την περσινή σεζόν, λόγω των πολλών τραυματισμών, οι οποίοι είτε τους έθεσαν εκτός, είτε οπισθοχώρησαν τους Fabinho και Henderson στα στόπερ.

Πάντως, για το κέντρο υπάρχουν πάντα και οι λύσεις των Naby Keita (ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στην προετοιμασία), James Milner, Curtis Jones, Harvey Elliott και Alex Oxlade-Chamberlain, με τον τελευταίο να δίνει παράλληλα και επιθετικές λύσεις.

Όσο για το θέμα των μεταγραφών, ο Jones ανέφερε πως είναι πιθανότερο να κινηθεί δυναμικά η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι το επόμενο καλοκαίρι, παρά το φετινό, λόγω της έλλειψης αξιόλογων παικτών στην αγορά.

Με Henderson, Thiago και Fabinho οι Reds

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com