Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε νέο ακραίο επιθετικό στοχεύει η Liverpool το καλοκαίρι

Σε νέο ακραίο επιθετικό στοχεύει η Liverpool το καλοκαίρι

Η Liverpool αναμένεται να στοχεύσει σε έναν νέο εξτρέμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω εικασίες σχετικά με το μέλλον του Luis Diaz.

Αν και ο αθλητικός διευθυντής Richard Hughes, ο βοηθός του David Woodfine και ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου της F.S.G. Michael Edwards δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει επίσημα τους ρόλους τους, οι εργασίες για το καλοκαίρι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Με τον Arne Slot έτοιμο να αναλάβει ως νέος προπονητής, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί τώρα στον εντοπισμό και την αναζήτηση παικτών για να προστεθούν στην ομάδα του Ολλανδού.

Σύμφωνα με τον David Ornstein, μιλώντας στο The Athletic FC Podcast, αυτό περιλαμβάνει τη στόχευση ενός νέου «ακραίου παίκτη» για να προστεθεί σε μια γραμμή κρούσης που αναμένεται να περιλαμβάνει ακόμα τον Mo Salah.

Ο Ornstein εξήγησε ότι «πολλαπλές επαφές» έχουν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Liverpool για έναν άλλο επιθετικό, πριν εικάσει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι για να αντικαταστήσει τον Diaz.

«Έχω ακούσει από πολλαπλές επαφές ότι ψάχνουν για έναν παίκτη με μεγάλο πλάτος», είπε. «Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι για να προστεθεί σε αυτό που ήδη έχουν. Μήπως επειδή υπάρχουν εικασίες γύρω από το μέλλον του Luis Diaz, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο; Αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο για έναν παίκτη που τα πήγε τόσο καλά. Έχει συνδεθεί με μετακινήσεις αλλού, ας περιμένουμε να το δούμε αυτό».

Η Liverpool έχει ήδη συνδεθεί με αρκετούς επιθετικούς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ίσως με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ακραίο επιθετικό της Leeds, Crysencio Summerville. Ο Summerville, 22 ετών, έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δώσει 10 ασίστ σε 45 παιχνίδια με τη Leeds τη φετινή σεζόν, με την πλειονότητα των εμφανίσεών του να προέρχεται από την αριστερή πλευρά.

Έχει υποστηριχθεί ότι ο Slot είναι μεγάλος θαυμαστής του Ολλανδού συμπατριώτη του, ενώ φαίνεται να μοιάζει με το προφίλ του παίκτη που θα προτιμούσε η ομάδα μετεγγραφών της Liverpool.

Ο Diaz έχει συνδεθεί με μετακινήσεις είτε στην Paris Saint-Germain, είτε στην Barcelona, αν και μένει να φανεί αν κάποια από τις δύο θα κάνει συγκεκριμένη προσέγγιση για τον Κολομβιανό.

Η συζήτηση για το συμβόλαιό του μοιάζει περίεργη, δεδομένου ότι ο Diaz εντάχθηκε μόλις στις αρχές του 2022, οι όροι του διαρκούν μέχρι το 2027 και έχει υπάρξει προφανής αλλαγή που απαιτείται εκτός γηπέδου πριν αντιμετωπιστούν τέτοια θέματα.

Σε νέο ακραίο επιθετικό στοχεύει η Liverpool το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com