Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Bobby Clark έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τον Jurgen Klopp

Ο Bobby Clark έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τον Jurgen Klopp

Ο Bobby Clark είχε μια αξέχαστη σεζόν με την πρώτη ομάδα, αλλά η συμμετοχή του τελείωσε πρόωρα εξ αιτίας ενός τραυματισμού, που σημαίνει ότι έκανε την τελευταία του εμφάνιση για τον Jurgen Klopp.

Ο 19χρονος αναδείχθηκε αυτή τη σεζόν, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο σε μια εποχή που μια πλειάδα παικτών της 1ης ομάδας δεν ήταν διαθέσιμοι, σημειώνοντας 12 εμφανίσεις. Ένα από αυτά περιελάμβανε τον τελικό του League Cup, το πρώτο του τρόπαιο σε ανώτερο επίπεδο, στην μόλις ένατη παρουσία του για τον σύλλογο.

Όμως, δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να προσθέσει άλλα παιχνίδια στον απολογισμό του το 2023/24, αφού ο ίδιος ο Clark επιβεβαίωσε ότι η χρονιά για εκείνον τελείωσε λόγω τραυματισμού.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε: «Δυστυχώς η σεζόν μου τελείωσε νωρίς λόγω τραυματισμού, ήρθε η ώρα να επικεντρωθώ στο να επανέλθω σε φόρμα για τη νέα σεζόν».

Ο Clark ήταν στον πάγκο στην ήττα από την Everton και έπαιξε τελευταία φορά εναντίον της Manchester Utd στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά η εστίασή του τώρα θα είναι να επιστρέψει έγκαιρα στη φυσική του κατάσταση, ώστε για να εντυπωσιάσει τον νέο προπονητή Arne Slot. Ο νεαρός έχει δημιουργήσει μια ισχυρή βάση από την οποία μπορεί να στηριχτεί, αφού έχασε τα πρώτα μέρη της σεζόν λόγω τραυματισμού και ο Klopp ήταν όλο επαίνους του για τον Clark στις δηλώσεις του.

«Το να ελέγχεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου, με όλο τον ενθουσιασμό που έχει λόγω της εξέλιξης του, είναι φανταστικό», είπε ο προπονητής για τον Clark μετά τη νίκη με 6-1 επί της Sparta Prague. «Ο Bobby! Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα νέα παιδιά να αναπτύσσονται και να διαπρέπουν, για να είμαι ειλικρινής».

Με μόλις τρία παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν, ο τραυματισμός του Clark σημαίνει ότι οι τελευταίες ευκαιρίες του να παίξει για τον Klopp, του αφαιρέθηκαν νωρίτερα από όσο θα ήθελε.

Ο Clark είναι μόνο ένας από τους πολλούς νέους στους οποίους ο Klopp έχει δείξει πίστη όλα αυτά τα χρόνια και η πίστη του ήταν καθοριστική για τον 19χρονο, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν στο LFCTV: «Αν δεν έχετε έναν προπονητή σαν αυτόν, θα να είναι πολύ πιο δύσκολο. όποτε έρχομαι από τον πάγκο ή ξεκινάω στην αρχική 11άδα, με αφήνει να κάνω το παιχνίδ μου κι αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση».

Ο Bobby Clark έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τον Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com