Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Conor Bradley την Πέμπτη

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Conor Bradley την Πέμπτη

Ο Conor Bradley επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ανάρρωσή του από ένα τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη τον περασμένο μήνα.

Ο 20χρονος αμυντικός έχασε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Reds ως αποτέλεσμα του τραυματισμού, που υπέστη κατά την ήττα του περασμένου μήνα από την Crystal Palace.

Ωστόσο, τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και θα μπορούσε να είναι στη διάθεση του Klopp, για το παιχνίδι με την Tottenham την Κυριακή, στις 18:30.

Ο Jurgen Klopp θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την φυσική κατάσταση του Βορειοϊρλανδού, στη συνέντευξη Τύπου του την Παρασκευή (11:45 π.μ. ώρα Ελλάδος).

Ο Bradley έχει μια πολύ καλή παρουσία για τη Liverpool αυτή τη σεζόν, κάνοντας 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και συνεισφέροντας ένα γκολ και έξι ασίστ. Ευδοκίμησε αφού μπήκε στην ομάδα στη θέση του τραυματισμένου Trent Alexander-Arnold , αλλά μένει να φανεί πόσο συχνά μπορεί να εμφανιστεί με τον υπαρχηγό να είναι παρών ξανά.

Αλλά ο Klopp είναι βέβαιο ότι θα είναι ευχαριστημένος με μια επιπλέον επιλογή στην αποστολή της ομάδας του, καθώς η Liverpool θέλει να ολοκληρώσει δυναμικά την τελευταία του σεζόν ως manager του Συλλόγου. Η επιστροφή του Bradley συμπίπτει με το αρχικό χρονοδιάγραμμα που έδωσε ο προπονητής τον περασμένο μήνα, με μια επιστροφή την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου να αναμενόταν αφού «έκτεινε υπερβολικά τους συνδέσμους» στον αστράγαλό του.

Πέρα από την επίσκεψη των Spurs την Κυριακή, υπάρχουν μόνο δύο ακόμη παιχνίδια στη σεζόν – εναντίον Aston Villa & Wolves και ο Bradley θα είναι πρόθυμος να προσθέσει μια θετική νότα.

Η επιστροφή του 20χρονου αφήνει τους Diogo Jota, Joel Matip, Thiago και Ben Doak ως τα υπόλοιπα μέλη της λίστας τραυματιών.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Conor Bradley την Πέμπτη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com