Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους η Liverpool απέρριψε τον Amorim

Οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους η Liverpool απέρριψε τον Amorim

Μετά την επίσημη τοποθέτηση του Xabi Alonso ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Bayer Leverkusen, ο προπονητής της Sporting Lisbon, Ruben Amorim, θεωρείτο ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία των Reds από τον Jurgen Klopp.

Η αθλητικογράφος του Sky Sports Melissa Reddy, ανέφερε τους δύο βασικούς λόγους που ώθησαν την Liverpool να στραφεί σε διαφορετική κατεύθυνση και εν τέλει να φτάσει στην επίσημη συμφωνία με τον Ολλανδό Arne Slot.

Η αγωνιστική φιλοσοφία και το μακροπρόθεσμο όραμα ήταν τα μεγάλα εμπόδια στη σύναψη συμφωνίας με τον Πορτογάλο προπονητή.

«Ικανοποιούσε αρκετά από τα κριτήρια για να μπει στη λίστα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι η φιλοσοφία του παιχνιδιού του ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν της Liverpool», είπε στο ρεπορτάζ της για το Sky Sports.

«Του αρέσει να χρησιμοποιεί τρεις παίκτες στην αμυντική γραμμή και αυτό δεν ταιριάζει με την ομάδα της Liverpool και την ικανότητά της να το πράξει. Επίσης, το μακροπρόθεσμο όραμά του δεν ευθυγραμμίστηκε με αυτό της Liverpool. Και μην ξεχνάτε ότι η Liverpool παίζει με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, οπότε δεν μπορεί αυτή η αλυσίδα να σπάσει».

Ο 45χρονος Arne Slot πρόκειται να αναλάβει μια ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Champions League για τη σεζόν 2024-2025.

Το κύριο μέλημα της Liverpool για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι το πώς θα εξασφαλίσει μια ομαλή συνέχεια, μετά την αποχώρηση του εμβληματικού Γερμανού προπονητή της.

Το να πορευτείς με μια παρόμοια φιλοσοφία παιχνιδιού -επιλογή Slot – θα πρέπει να βοηθήσει, με τους παίκτες να μην αναγκάζονται να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο σκέψης.

Είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όπως επισημαίνει η Reddy, για τους ανερχόμενους αστέρες μας που έχουν μάθει να σκέφτονται το παιχνίδι με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι αυτοί που αποφάσισαν θα δικαιωθούν για την επιλογή Arne Slot έναντι Ruben Amorim.

Οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους η Liverpool απέρριψε τον Amorim
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com