Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν»

van Dijk: «Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν»

Το ημερολόγιο έγραψε ότι ο Virgil van Dijk έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 285 μέρες, από το Merseyside Derby μέχρι το χθεσινό φιλικό.

Από τις 17 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 29 Ιουλίου 2021, η Liverpool και η εθνική Ολλανδίας στερήθηκαν τον «βράχο» της άμυνάς τους.

Χθες όμως ο Virgil ξαναπάτησε αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενος για περίπου 20 λεπτά στο φιλικό των Reds εναντίον της Hertha.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Γερμανούς, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς την οικογένειά του, το προσωπικό της Liverpool, το ιατρικό προσωπικό, και γενικώς προς όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτό το 9μηνο.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς δήλωσε ο παίκτης της ομάδας μας:

«Πριν 285 μέρες ξεκίνησα ένα ταξίδι προς το να παίξω ξανά.»

«Είναι δύσκολο να εκφράσω πώς αισθάνομαι, όμως είναι σημαντικό για μένα να πω ότι νιώθω ευλογημένος πού είχα τη στήριξη τόσων πολλών απίστευτων ανθρώπων.»

«Του χειρουργού, των φυσιοθεραπευτών μου, των προπονητών και του προσωπικού πού ήταν μαζί μου στη γωνία μου από την πρώτη μέρα. Των συμπαικτών μου, πού μου έδιναν ενέργεια και κρατούσαν το κεφάλι μου ψηλά. Των οπαδών, για την αγάπη, τη στήριξη και το κουράγιο πού μού έδωσαν.»

«Και πάνω απ’ όλα, της οικογένειάς μου, γιατί χωρίς αυτούς δε θα ήμουν τίποτα. Σας ευχαριστώ.»

«Η δουλειά δε σταματάει τώρα. Ξεκινάει! Συνεχίζουμε!»

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp στο χθεσινό φιλικό.
Virgil van Dijk και Jürgen Klopp στο χθεσινό φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com