Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oxlade-Chamberlain: «Θέλω να σκοράρω παραπάνω, αν παίξω false-9»

Oxlade-Chamberlain: «Θέλω να σκοράρω παραπάνω, αν παίξω false-9»

Ο Alex Oxlade-Chamberlain βρήκε δίχτυ εναντίον της Hertha στο χθεσινό φιλικό, ένα κατόρθωμα πού θέλει να επαναλάβει ξανά και ξανά τη σεζόν πού έρχεται.

Ο μέσος της Liverpool μίλησε για τη φόρμα του σε αυτή την pre-season, και για τους στόχους του εν γένει τη χρονιά 2021-22.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε στο site των Reds:

«Νιώθω καλά, νιώθω ‘οξύς’.»

«Προφανώς η διαφορά ανάμεσα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια είναι το μέγεθος του χρόνου και των περιόδων πού αγωνιζόμαστε, όπως και η υψηλή θερμοκρασία – χρειάζεται να το συνηθίσεις αυτό.»

«Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο χρειάζεται να συνεχίσω να χτίζω, το να νιώθω δηλαδή ότι ενώ έχω αγωνιστεί για 30-40 λεπτά, μπορώ ακόμα να πάρω τη μπάλα και να κάνω αυτά τα, ας πούμε, εκρηκτικά μου τρεξίματα.»

«Όλα αυτά χρειάζεται να τα ενσωματώσω λίγο παραπάνω στο παιχνίδι μου. Νιώθω καλά όμως. Βέβαια υπάρχει ένας καινούριος ρόλος για μένα εκεί πάνω (σ.σ. αναφέρεται στον νέο του ρόλο ως false-9), τον οποίο απολαμβάνω αρκετά – είναι παρόμοιος κατά μία έννοια με τους τρόπους πού παίζει ο πιο προωθημένος μέσος στην ομάδα.»

«Είναι λίγο διαφορετικό αμυντικά, κάτι πού επίσης προσπαθώ να συνηθίσω, καθώς θεωρώ ότι o Bobby (Firmino) το κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να τον ακολουθήσω σε αυτό.»

«Αν παίξω πιο συχνά σε αυτή τη θέση, νομίζω ότι η κύρια δουλειά μου είναι να συνεισφέρω με γκολ, γιατί νιώθω ότι δημιουργούμε πολύ σε αυτή την περιοχή, και ακόμα και όταν παίζω στο κέντρο σε αυτή τη θέση -του λίγο πιο προωθημένου-, νιώθω ότι μπορώ να σκοράρω. Αυτό είναι κάτι πού θέλω οπωσδήποτε να φέρω στην ομάδα αν παίξω εκεί (στη θέση του ‘ψευτο-εννιαριού’)

O Alex Oxlade-Chamberlain στο φιλικό με τη Hertha.O Alex Oxlade-Chamberlain στο φιλικό με τη Hertha.
O Alex Oxlade-Chamberlain στο φιλικό με τη Hertha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com