Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πηγαίνει στη Γαλλία η Liverpool και δίνει φιλικό με την Bologna

Πηγαίνει στη Γαλλία η Liverpool και δίνει φιλικό με την Bologna

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Evian αναμένεται να συνεχιστεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool.

Οι Reds θα αναχωρήσουν από την Αυστρία μετά το φιλικό της Πέμπτης με την Hertha Berlin και ο επόμενος προορισμός τους θα είναι το Evian της Γαλλίας, ένα μέρος που επισκέφθηκε η ομάδα τόσο το καλοκαίρι του 2018, όσο και το καλοκαίρι του 2019.

Η ομάδα του Jürgen Klopp μάλιστα θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα και έναν φιλικό αγώνα την επόμενη εβδομάδα, με αντίπαλο την Ιταλική, Bologna, επί Γαλλικού εδάφους.

Το φιλικό παιχνίδι με την Bologna, εκτός απροόπτου, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Αυγούστου, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το γήπεδο διεξαγωγής του.

Στον Γερμανό προπονητή αρέσουν πολύ οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Evian και πρόθεση του ήταν να προπονηθεί και πέρυσι εκεί η ομάδα, όμως αυτό τελικά δεν συνέβη λόγω των περιορισμών για τον COVID-19.

Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Bologna, οι Reds θα επιστρέψουν στο Νησί για να δώσουν ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Athletic Club και Osasuna στο Anfield, πριν την έναρξη της Premier League.

Μάλιστα, στα δύο εντός έδρας φιλικά με τις Ισπανικές ομάδες, η ομάδα θα έχει την υποστήριξη περισσότερων από 40.000 φιλάθλων της.

Τέσσερα ακόμη φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com