Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/7/2004 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Henchoz (vid)

Σαν σήμερα: 27/7/2004 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Henchoz (vid)

Το πρώτο του και μοναδικό γκολ όπως αποδείχθηκε, θα σημείωνε σαν σήμερα ο Stéphane Henchoz, σε παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Celtic στο Rentschler Field Stadium.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο των φιλικών παιχνιδιών του καλοκαιριού και της διοργάνωσης Championsworld Series, με τους Reds να σημειώνουν ευρεία νίκη με τελικό σκορ 5-1.

Τον χορό των Κόκκινων γκολ άνοιξε ο John Arne Riise στο 5′ (ασίστ από τον Dietmar Hamann), για να κάνει το 2-0 ο Michael Owen στο 17′ (ασίστ από τον John Arne Riise), σκορ που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Djibril Cissé στο 62′ θα σημειώσει το 3-0 (ασίστ από τον Danny Murphy), με τον Stéphane Henchoz να «γράφει» το 4-0, επτά λεπτά αργότερα (69′). Το γκολ αυτό του Ελβετού διεθνή αμυντικού των Κόκκινων, ήταν το πρώτο του και μοναδικό γκολ όπως αποδείχθηκε με την famous Red shirt.

Οι «Κέλτες» θα μείωναν με τον Beattie στο 72′ από το σημείο του πέναλτι, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Reds, ο Djibril Cissé στο 76′ (ασίστ και πάλι από τον Danny Murphy).

Μόλις 24.271 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Rentschler Field Stadium, το οποίο διαιτήτευσε ο A. Prus από τις Η.Π.Α.

Τα γκολ της αναμέτρησης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 27/7/2004 Πρώτο & μοναδικό κόκκινο γκολ για Henchoz
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com