Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μελλοντικός αρχηγός ο Trent»

«Μελλοντικός αρχηγός ο Trent»

Ως ηγέτη και μελλοντικό αρχηγό της Liverpool χαρακτήρισε τον Trent Alexander-Arnold ο βοηθός του Jürgen Klopp, Pep Lijnders.

Ο αμυντικός των Reds έχει δηλώσει επανειλημμένως πως μια μέρα θέλει να γίνει αρχηγός της ομάδας και σύμφωνα με τον Lijnders, είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει.

Είμαι πολύ περήφανος για τον Trent. Διέθετε φυσικό ταλέντο από τότε που ήταν 15. ” Είπε ο Pep.

Είχε όλα τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν: νοοτροπία νικητή, πάθος για βελτίωση αλλά μερικές φορές τα συναισθήματα του παίρναν τον έλεγχο αντί να παίρνει εκείνος τον έλεγχο των συναισθημάτων. Δούλεψε με τόση δύναμη και ανταγωνισμό.

«Μεγάλωσε βήμα προς βήμα στον υπέροχο άντρα που είναι τώρα, περιτριγυρισμένος από μια υπέροχη οικογένεια, δημιούργησε αυτή την υπέροχη προσωπικότητα. Έχει αυτή την επιθετικότητα με θετικό τρόπο. ”

Αν κάποιος αντιπροσωπεύει το ρητό του Bill Shankly, είναι εκείνος: το να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο δεν είναι πίεση, είναι επιβράβευση. ”

Βλέπω ακόμη την ίδια φλόγα στα μάτια του σε κάθε προπόνηση, δεν βλέπω όμως πλέον ένα νεαρό παιδί, αλλά έναν ηγέτη, κάποιον που ελέγχει τα συναισθήματα του, έναν μελλοντικό αρχηγό. ”

Ένα υπόδειγμα ηγέτη. Οι καλύτεροι σύλλογοι έχουν κάτι κοινό, την νοοτροπία του «ενός συλλόγου». Αυτή η κουλτούρα περνά από όλες τις ηλικίες. ”

O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com