Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε διαπραγματεύσεις για τον Piotr Zielinski η Liverpool (?)

Σε διαπραγματεύσεις για τον Piotr Zielinski η Liverpool (?)

Η Liverpool σύμφωνα με δημοσίευμα της TeamTalk, έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τη Napoli για να αποκτήσει τον Πολωνό διεθνή μέσο Piotr Zielinski, σε μια συμφωνία που εάν επιτευχθεί θα κοστίσει περίπου 60 εκατομμύρια λίρες, την ίδια ώρα που δημοσιογραφικές πληροφορίες εμπλέκουν και την Manchester City στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Ο Jurgen Klopp προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα του αυτό το καλοκαίρι, καθώς ψάχνει στην αγορά για τον κεντρικό μέσο που θα αντικαταστήσει τον Gini Wijnaldum.

Αρκετά ονόματα έχουν συνδεθεί με μια μετακίνηση στο Anfield τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι ο Klopp έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του για τον Zielinski, του οποίου θεωρείται μακροχρόνιος θαυμαστής.

Η Liverpool συνδέεται εδώ και πολύ καιρό με τον Zielinski και η TeamTalk δημοσίευσε μια έκθεση του Calciomercato, που ισχυρίζεται ότι οι Merseysiders έχουν πλέον ξεκινήσει συνομιλίες με τη Napoli για πιθανή απόκτηση του, αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η Liverpool θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι η Manchester City έχει επίσης εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Zielinski.

Η Napoli δεν έχει καμία πίεση να πουλήσει τον 27χρονο Πολωνό διεθνή, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά το TeamTalk αναφέρει ότι οι Ιταλοί θα μπορούσαν να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, με ένα πόσο γύρω στις 60 εκατομμύρια λίρες, παρά το γεγονός ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης αξίας 94 εκατομμυρίων λιρών. Απομένει να δούμε εάν η Liverpool είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτού του ύψους το χρηματικό ποσό.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Πολωνού κεντρικού επιθετικού μέσου, ο οποίος σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 13 ασίστ για τη Napoli την περασμένη σεζόν, θα προσθέσει περισσότερη δημιουργικότητα στην ομάδα του Klopp, καθώς είναι σε θέση να κινηθεί τόσο στον κεντρικό άξονα όσο και στις πτέρυγες.

Σε διαπραγματεύσεις για τον Piotr Zielinski η Liverpool (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com