Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξαναβρέθηκε με τη μητέρα του μετά από 50 χρόνια ο Dominic Matteo

Ξαναβρέθηκε με τη μητέρα του μετά από 50 χρόνια ο Dominic Matteo

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Dominic Matteo ενώθηκε ξανάμε τη βιολογική του μητέρα, μετά από σχεδόν μισό αιώνα, σε βρετανικό reality.

Ο Dominic, ο οποίος τώρα ζει με τη σύζυγό του Jess και τον γιο του Luca στο Halifax, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1974 και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη Σκωτία. Έχει επίσης δύο κόρες που ζουν στο Manchester.

Μόλις πρόσφατα αποκάλυψε στα παιδιά του ότι είναι υιοθετημένος, καθώς αποτελούσε γι’ αυτόν ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Στην ηλικία των 7 ετών, οι θετοί γονείς του Albert και Marie, του αποκάλυψαν πως αυτός και ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι υιοθετημένοι.

Ζούσε στην άρνηση αρχικά, αλλά είχε μια καταπληκτική παιδική ηλικία, οπότε δεν έκανε πολλές ερωτήσεις. Οι γονείς του φύλαξαν όλα τα έγγραφα υιοθεσίας, σε περίπτωση που μελλοντικά θα ήθελε να ψάξει διεξοδικά το θέμα.

Η βιολογική μητέρα του ήταν ένα 18χρονο κορίτσι, του οποίου οι γονείς γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της και στάθηκαν στο πλευρό της. Παρόλο που του ήταν δύσκολο να δεχθεί την αλήθεια, ο Dominic έβρισκε παρηγοριά στο γεγονός ότι κατείχε τα έγγραφα υιοθεσίας του και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τα μελετήσει. Η ασθένειά του τον ώθησε να αναζητήσει τη βιολογική του μητέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Dominic περιέγραψε και την δυσάρεστη εμπειρία του με την ασθένεια του καρκίνου, η οποία σχεδόν να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείτο από πονοκεφάλους και θολή όραση, γεγονός που τον οδήγησε να υποβληθεί σε ειδική ακτινολογική εξέταση.

Το 2019, 10 χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Dominic διαγνώστηκε με έναν σπάνιο, καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο.

Υποβλήθηκε σε επτά ώρες χειρουργικής επέμβασης για αφαίρεση του όγκου, η οποία ενώ ήταν επιτυχής, ο ίδιος εξακολουθεί να δυσκολεύεται στην ανάγνωση.

Συνειδητοποιώντας πόσο πολύτιμη είναι η ζωή, ο Dominic αποφάσισε να αναζητήσει τη βιολογική του μητέρα, καθώς δόθηκε για υιοθεσία όταν ήταν μωρό.

«Αγωνιζόμουν για τη ζωή μου τέτοια εποχή πέρυσι. Έφτασα σε ένα σημείο όπου άρχισα να σκέφτομαι τη βιολογική μου μητέρα»,  δηλώνει.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έμπαινα στη διαδικασία να την αναζητήσω, πριν από την ασθένειά μου. Αλλά με έκανε να σκεφτώ εντελώς διαφορετικά για τη ζωή.»

Ξεκινώντας την αναζήτησή τους, η ομάδα της εκπομπής Long Lost Family, ανακάλυψε ότι η Margaret, η βιολογική μητέρα του Dominic, εξακολουθεί να ζει στη Σκωτία και δεν έχει άλλα παιδιά.

Ο παρουσιαστής Nicky Campbell την επισκέφθηκε και αυτή του αποκάλυψε ότι είχε παρακολουθήσει τον Dominic στην τηλεόραση και γνώριζε για τον απειλητικό, για τη ζωή του, όγκο στον εγκέφαλο.

Αλλά δεν είχε καμία απολύτως ιδέα, ότι ο πρώην παίκτης της Premier League ήταν ο γιος της, ο οποίος ονομάστηκε Stephen, όταν δόθηκε για υιοθεσία.

Η Margaret ήταν μόλις 17 ετών, όταν έμεινε έγκυος στο γιο της, τη δεκαετία του 1970 και το να τον δώσει για υιοθεσία ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε ποτέ.

Είχε σκεφτεί να εντοπίσει τον γιο της, αλλά δεν ήθελε να εισβάλει στη ζωή του και επαίνεσε τους γονείς του για ό, τι έκαναν γι’ αυτόν.

«Ήμουν ακόμα μαθήτρια και συνειδητοποίησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, όταν πληροφορήθηκα πόσο καλοί άνθρωποι ήταν οι γονείς του Dominic.»

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου…έπρεπε να περάσω από βαθιά θλίψη, όμως όλα πήγαν καλά.»

Ο Dominic Matteo έπαιξε στην Liverpool από το 1992 έως το 2000, πριν ενταχθεί στην Leeds United το 2000. Ο Σκωτσέζος αμυντικός έπαιξε επίσης στις Blackburn Rovers (2004-2007) και Stoke City (2007-2009), πριν αποσυρθεί το 2009.

O Dominic Matteo.
O Dominic Matteo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com