Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ονειρεύεται την επιστροφή στη Liverpool ο Philippe Coutinho»

«Ονειρεύεται την επιστροφή στη Liverpool ο Philippe Coutinho»

Θέλει να ξαναδεί τον Coutinho στα κόκκινα, ο Jamie Carragher.

Να ξαναφορέσει την κόκκινη φανέλα ονειρεύεται σύμφωνα με την ισπανική Sport o πρώην μεσοεπιθετικός των Reds, Philippe Coutinho.

Το σίριαλ με την αποχώρηση του 29χρονου Βραζιλιάνου από το Anfield διήρκησε 6 μήνες και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, όταν η Liverpool συμφώνησε με την Barcelona στα 135 εκατομμύρια ευρώ + αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, με τον παίκτη να δηλώνει τότε πως αυτή η μεταγραφή είναι όνειρο ζωής για εκείνο.

Ο Coutinho είχε υπογράψει στη Liverpool 5μιση χρόνια νωρίτερα για 10 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ. Έκανε 201 συμμετοχές, σκοράροντας 54 γκολ και δίνοντας 45 ασίστ.

Παρόλα αυτά, η παραμονή του στη Βαρκελώνη μοιάζει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολη. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος κατάφερε να πιάσει τα ιδανικά του στάνταρ απόδοσης μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2018. Από τότε η πορεία της καριέρας του είναι καθαρά πτωτική, αφού ούτε ο δανεισμός στη Bayern Munich λειτούργησε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε το τρεμπλ.

Τώρα, η Barcelona δεν φαίνεται διατεθειμένη να κρατήσει τον παίκτη. Το όνομα του Coutinho συνδέεται από το περσινό καλοκαίρι με σχεδόν όλες τις τοπ αγγλικές ομάδες. Συγκεκριμένα, κείμενα έχουν γραφτεί για ενδιαφέρον από τις Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester United, Everton και Leicester.

Η ισπανική Sport όμως, αναφέρει πως μόνο μία επιλογή υπάρχει στο μυαλό του Philippe Coutinho, και αυτή είναι η επιστροφή στην Liverpool.

Έχει όμως το ίδιο ενδιαφέρον η Liverpool για τον παίκτη; Η απάντηση είναι πως μάλλον όχι.

Τα προβλήματα τραυματισμού του Coutinho, ο τρόπος που αποχώρησε και τα χρήματα που θα χρειαζόταν να ξοδευτούν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κάνουν ένα deal ανάμεσα στις τρεις πλευρές να μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Το ποδόσφαιρο είναι όμως ένα πραγματικά απρόβλεπτο άθλημα σε όλες τις πτυχές του, οπότε πιθανότητες για την επιστροφή υπάρχουν, ακόμα και αν αυτές αγγίζουν το 0%.

 

Jürgen Klopp και Philippe Coutinho μετά τον ημιτελικό του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com