Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Athletic: «Στα 35 εκ. λίρες το κόστος μεταγραφής του Ruben Neves»

Athletic: «Στα 35 εκ. λίρες το κόστος μεταγραφής του Ruben Neves»

Το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ruben Neves χρονολογείται από το 2015, πριν καν δηλαδή δούμε τον παίκτη να αγωνίζεται στην Premier League.

Ήταν ή χρονιά κατά την οποία ο 24χρονος κεντρικός μέσος της Πορτογαλίας και της Wolves συνδέθηκε για πρώτη φορά με μια μετακίνηση στο Anfield, ως πιθανός αντικαταστάτης του εμβληματικού αρχηγού του συλλόγου Steven Gerrard.

Σύμφωνα με την Athletic, μια προσφορά ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών θα πρέπει να είναι αρκετή για την Liverpool ώστε να αποκτήσει τον παίχτη αυτό το καλοκαίρι.

Εάν οι Reds επιθυμούν να προσθέσουν τον Neves στην ομάδα του Jurgen Klopp για την επόμενη σεζόν, τώρα θεωρείται η κατάλληλη στιγμή για να το πράξουν.

Με τον Gini Wijnaldum να εντάσσεται στην Paris Saint-Germain την επόμενη εβδομάδα, ένας παίκτης της ποιότητας του Neves, ο οποίος είναι διαθέσιμος για 35 εκατομμύρια λίρες, μπορεί να καλύψει με επάρκεια το μεγάλο κενό στο κέντρο της Liverpool.

Επίσης, ο πρώην παίκτης της Liverpool, Paul Stewart, πιστεύει ότι οι Reds πρέπει να κάνουν κίνηση για το αστέρι της Wolves αυτό το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας ως «μηδαμινό» το ποσό που χρειάζεται για την απόκτηση του.

O Ruben Neves σε κυνήγι της μπάλας μαζί με τον πρώην (και νυν στην εθνική Πορτογαλίας) συμπαίκτη του στη Wolves, Diogo Jota.
O Ruben Neves σε κυνήγι της μπάλας μαζί με τον πρώην (και νυν στην εθνική Πορτογαλίας) συμπαίκτη του στη Wolves, Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com