Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roger Schmidt: «Ο Malen θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι»

Roger Schmidt: «Ο Malen θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι»

Ο Donyell Malen φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από την PSV Eindhoven, αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο manager της ομάδας Roger Schmidt επιβεβαίωσε ότι ο Ολλανδός επιθετικός επιθυμεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Ήταν ξεκάθαρο για μένα, από το περασμένο καλοκαίρι, ότι οι Donyell και Denzel (Dumfries) είναι πιθανό να φύγουν» είπε ο Schmidt.

«Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ειδικά στη PSV, χάνουμε έναν ή δύο καλούς παίκτες κάθε χρόνο», δήλωσε ο Schmidt στο ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων NOS.

«Αν παραμείνουν και οι δύο θα είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους η πιθανότητα να χρειαστεί να πορευτούμε την επόμενη σεζόν χωρίς αυτούς».

Ο Malen, ο οποίος σημείωσε 27 γκολ την περασμένη σεζόν στην Eredivisie, τράβηξε το βλέμμα πολλών συλλόγων στο Euro 2020. Η Liverpool παρακολουθεί τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και δημοσιογραφικές αναφορές στη Γερμανία ισχυρίζονται ότι έχει ξεκινήσει επαφές για πιθανή μεταγραφή του.

Ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός είναι πρώην παίκτης της Arsenal και πωλήθηκε στη PSV, το 2017, έναντι μόλις 540 000 λιρών. Οι Reds θα αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό στην προσπάθεια για απόκτηση του Malen, με την Borussia Dortmund επίσης να συνδέεται με τον ποδοσφαιριστή.

Η απόκτηση ενός επιθετικού φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον Jurgen Klopp, καθώς οι Mohamed Salah και Sadio Mane θα αγωνιστούν, τον Ιανουάριο, με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών.

Η Liverpool αναμένεται να πουλήσει τον Xherdan Shaqiri και τον Divock Origi αυτό το καλοκαίρι καθιστώντας την ανάγκη προσθήκης ενός παίχτη, με έφεση στο σκοράρισμα, ακόμη πιο επιτακτική.

Roger Schmidt: «Ο Malen θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com