Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν αποκτήθηκε από την Liverpool ο Fatawu Issahaku»

«Δεν αποκτήθηκε από την Liverpool ο Fatawu Issahaku»

Ο Abdul Fatawu Issahaku δεν έχει αποκτηθεί τελικά από την Liverpool, σύμφωνα με τον James Pearce, παρά τα όσα δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Steadfast FC.

Ο νεαρός μέσος θα αποχωρήσει από την Steadfast FC το φετινό καλοκαίρι και τα Αφρικανικά μέσα το προηγούμενο διάστημα τον ήθελαν να καταλήγει στην Liverpool, μέσω της Sporting CP.

Ωστόσο, η Πορτογαλική εφημερίδα Record ήταν η πρώτη που ανέφερε πως ο παίκτης θα ενταχθεί με κανονική μεταγραφή στην Sporting CP και όχι με δανεισμό, για να έρθει ο James Pearce και να προσθέσει πως η Liverpool δεν αποκτήσει τον παίκτη και δεν έχει αναμειχθεί στην μετακίνηση του στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τον Pearce, στους Reds τονίζουν πως δεν έχουν αποκτήσει τον Γκανέζο και ούτε θα τον αποκτήσουν στο μέλλον, όταν δηλαδή κλείσει τα 18 έτη.

Πλέον, τα ενδεχόμενα για τον ταλαντούχο παίκτη είναι δύο: Είτε η μέχρι πρότινος ομάδας του χρησιμοποίησε την Liverpool ως ένα μέσο πίεσης στις διαπραγματεύσεις της με Sporting CP και Bayer Leverkusen (η οποία είχε ενδιαφερθεί), είτε οι Reds θα αποκτήσουν μελλοντικά τον παίκτη, μέσω όμως την Sporting CP, καθώς δεν μπορούν μετά το Brexit να υπογράψουν μη γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω των 18.

Ο Abdul Fatawu Issahaku στο U20 Africa Cup of Nations
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com