Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι έξι Reds που συνεχίζουν στο Euro

Οι έξι Reds που συνεχίζουν στο Euro

O Shaqiri πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο χθεσινό Ελβετία-Τουρκία.

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η φάση των 16 του Euro 2020 και έξι ποδοσφαιριστές της Liverpool θα συνεχίσουν στους 16 της διοργάνωσης.

Η Ουαλία των Neco Williams και Harry Wilson προκρίθηκε ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο και θα βρει απέναντι της, την Δανία, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Ισπανία του Thiago Alcantara προκρίθηκε επίσης ως δεύτερη από τον πέμπτο όμιλο και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Κροατία την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα στην Κοπεγχάγη.

Η Αγγλία του Jordan Henderson κατέλαβε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Wembley, όμως θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας, αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της επόμενης Τρίτης.

Η Ελβετία του Xherdan Shaqiri τερμάτισε τρίτη στον πρώτο όμιλο και θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στους 16 του Euro, αφού θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία το βράδυ της Δευτέρας στο Βουκουρέστι.

Τέλος, η Πορτογαλία του Diogo Jota προκρίθηκε ως τρίτη από τον έκτο όμιλο, μετά το 2-2 με την Γαλλία και στους 16 θα αντιμετωπίσει ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, το Βέλγιο την Κυριακή στη Σεβίλλη.

Έξι Reds συνεχίζουν στους 16 του Euro 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com