Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις με Newcastle και Aston Villa για φιλικό στο Anfield

Συζητήσεις με Newcastle και Aston Villa για φιλικό στο Anfield

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ομάδες της Premier League και συγκεκριμένα με τις Newcastle και Aston Villa για την διεξαγωγή ενός καλοκαιρινού φιλικού στο Anfield, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Οι Reds δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το πρόγραμμα των φιλικών τους αναμετρήσεων, όμως φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν την Ισπανική Osasuna, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να διεξαχθεί και ένα φιλικό κόντρα στους Rangers του Steven Gerrard.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Jürgen Klopp μετά τις πρώτες προπονήσεις που θα γίνουν επί Αγγλικού εδάφους θα αναχωρήσει για την Ελβετία ή για την Γαλλία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Πριν την πρώτη αγωνιστική της Premier League, οι Reds σύμφωνα με τους Times θα υποδεχθούν στο Anfield μια εκ των Newcastle και Aston Villa, έχοντας φυσικά και τους Red Fans στο πλευρό τους.

Η Liverpool δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα μια ομάδα της Premier League, με την οποία θα κοντραριστεί και κατά τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό, οι Reds θα ήθελαν να υποδεχθούν ή την Newcastle ή την Aston Villa, αφού δεν τις αντιμετωπίζουν στην Premier League μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η καλοκαιρινή pre season των Reds θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου.

O James Milner στο παιχνίδι με τη Newcastle.
O James Milner στο περσινό παιχνίδι με τη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com