Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτό το ενδεχόμενο του δανεισμού για τον Neco Williams

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του δανεισμού για τον Neco Williams

Σύμφωνα με πληροφορίες του TEAMtalk, αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουαλού μπακ της Liverpool, Neco Williams.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας, που αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που η Liverpool σκέφτεται να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού.

Πιο ζεστά έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της η Burney, η οποία έχει ζητήσει να μένει ενήμερη για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα του 20χρονου ποδοσφαιριστή. Η Norwich από την άλλη, η οποία επέστρεψε φέτος στη Premier League, προετοιμάζεται για τυχόν αποχώρηση του αστέρα της, Max Aarons.

Ματιές στον παίκτη έχουν ρίξει και οι Stoke, Barnsley, Swansea και Cardiff (όλες ομάδες της Championship), αλλά για την ώρα το ενδιαφέρον τους έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Klopp δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πρέπει να δοθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής, αλλά η άνοδος στη φόρμα του Arnold και η προτίμηση του στη χρησιμοποίηση του James Milner ως εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, δίνουν αρκετές πιθανότητες στην αποχώρηση του νεαρού.

Ο Neco Williams μετρά 35 επαγγελματικές συμμετοχές με την Liverpool και την εθνική της χώρας του, έχοντας καταγράψει ένα γκολ και τρεις ασίστ.

 

Ο Neco Williams σε παιχνίδι για τους ομίλους του UEFA Champions League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com